Walnoot

In de lijst van walnootexporteurs in Europa staat Oekraïne nu in een leidende positie en staat het als 5e op de lijst van de top 5-fabrikanten van dit product in de wereld. Maar er zijn nog enkele problemen met de latere vorming van de branche en de export. Deze kwesties werden besproken tijdens de vergadering van de vice-minister van Landbouwbeleid en Voedselvoorziening van Oekraïne over de Europese integratie, Olga Trofimtseva, met vertegenwoordigers van de NGO "Ukrainian Nut Association".

Lees Verder

Walnoot - wijd verspreid in de voorsteden. De vruchten bevatten veel calorieën en zijn gezond. Bijna alle delen van de boom - bladeren, wortels, schors - vanwege het gehalte aan vitamines en mineralen hebben genezende eigenschappen. Gebruikt in traditionele en traditionele geneeskunde, cosmetologie. Walnoten en pindakaas zijn frequente gasten aan de keukentafels in verschillende gerechten.

Lees Verder

Walnoot wordt gebruikt in de keukens van veel landen. Het toepassingsgebied van walnoot is vrij breed - het wordt toegevoegd aan snoepjes, salades, gebak, vlees, vis en voorgerechten. En dat allemaal omdat het een bron is van een groot aantal vitaminen en zeer nuttig is voor het menselijk lichaam. In dit artikel zullen we u vertellen over de voordelen van walnoten en de schade die zij kunnen veroorzaken.

Lees Verder

Velen van ons houden ervan om op walnoten te kauwen. Deze vrucht is al lang beroemd om een ​​hele reeks vitaminen en voedingsstoffen. Tegenwoordig zijn er veel soorten walnoot. Ze hebben hun eigen kenmerken, smaak, verschillende opbrengstindicatoren. Wij bieden u om kennis te maken met de rassen die het best geschikt zijn om in het land te telen.

Lees Verder

Het is geen geheim dat walnoot een zeer nuttige plant is. Veel mensen eten graag smakelijke pitten en tegelijkertijd een moer schillen, wordt de schaal eenvoudigweg weggegooid. En tevergeefs, want het is ook een zeer nuttig product. Je zult later in dit artikel meer informatie krijgen over walnotenschillen en de helende eigenschappen ervan.

Lees Verder

Het drogen en opslaan van walnoten is een belangrijk punt in het verder bewaren van de kwaliteit van de pit, wat de toekomstige grondstoffenprijs van het product beïnvloedt. In dit artikel zullen we ontdekken hoe de inshell walnoten op verschillende manieren en thuis kunnen worden gedroogd, en ook rekening kunnen houden met alle nuances van het opslaan van de bereide grondstoffen.

Lees Verder

Weinigen kennen de voordelen van walnoot volledig, hoewel de helende eigenschappen ervan al sinds de oudheid bekend zijn. Deze pretentieloze fabriek is alomtegenwoordig in Aziatische landen, in de Kaukasus, en is beschikbaar voor inwoners van Griekenland en Oekraïne. In het artikel zullen we kijken naar de voedingswaarde van walnoten, meer leren over de voordelen ervan, de recepten analyseren voor de bereiding en het gebruik van helende tincturen.

Lees Verder

Walnoot of, zoals het ook wordt genoemd, de walnoot komt van de Balkan, maar tegenwoordig is de geografische ligging veel groter. Deze vrucht wordt vooral geëerd in de VS, China en Centraal-Azië. En er zijn een aantal redenen: het heeft een groot effect op de hersenactiviteit, verbetert het functioneren van het hart, ontwikkelt geheugen, helpt spieren opbouwen.

Lees Verder

De verdeling van walnoten over de hele wereld vindt zijn oorsprong in de regio's van de Kaukasus en Centraal-Azië. De vrucht was bekend bij de oude Grieken en Romeinen. In het verre verleden werd een noot beschouwd als een vrucht die wijsheid geeft, en de olie was het centrum van al zijn heilzame eigenschappen. Het artikel gaat in op de samenstelling, voordelen en kenmerken van de olie van deze vrucht.

Lees Verder

De helende eigenschappen van walnoten zijn bij veel mensen bekend. Hun smakelijke en gezonde pitten worden gebruikt in voedings- en medische voeding. Walnootolie maakt deel uit van veel gerechten en wordt gebruikt in cosmetica. De dichte omhulsels van deze vruchten worden gebruikt bij de vervaardiging van traditionele medicijnen. Weinig mensen weten dat de scheidingswanden die olieachtige nucleoli scheiden ook nuttig zijn.

Lees Verder

Veel mensen eten walnoten in het dieet vanwege hun smaak en voeding, maar niet iedereen weet hoe ze op het vrouwelijk lichaam inwerken. In dit artikel bespreken we de samenstelling van walnoten, het dagtarief van hun consumptie, de voordelen voor vrouwen, evenals de medicinale eigenschappen van dit product. De samenstelling van walnoten Walnoten hebben niet alleen een uitstekende smaak, ze zijn ook rijk aan vitamines, micro- en macro-elementen die nuttig zijn voor het lichaam, wat in meer detail zou moeten worden beschreven.

Lees Verder

Weinig mensen weten dat het voor het kweken van een walnoot in het land niet nodig is om een ​​zaailing te bemachtigen - het is voldoende om de vrucht van de boom correct te planten. Lees ons materiaal om te leren hoe dit te doen. De keuze van het plantmateriaal Of het proces om een ​​boom uit een vrucht te laten groeien succesvol is, hangt af van de selectie van kwaliteitsplantmateriaal.

Lees Verder

Tegenwoordig zijn er veel medicijnen om de immuniteit te verbeteren en verkoudheid te voorkomen. Maar ze zijn allemaal gemaakt van verschillende chemicaliën, dat wil zeggen kunstmatige medicijnen. Als u op zoek bent naar een substituut voor farmaceutische producten en u wilt alleen natuurlijke producten gebruiken, let dan op walnoten met honing, waarover u meer informatie kunt vinden in dit artikel.

Lees Verder