Huis, appartement

De beste vrienden van mensen zijn dieren. De meeste gezinnen hebben een harig huisdier in hun huis of appartement - een kat of een hond. Dit is een grote vreugde, maar ook een verantwoordelijkheid, waaronder het zorgen voor de gezondheid van het huisdier. Heel vaak worden huisdieren overvallen door een gemeenschappelijke tegenslag - vlooien en teken. U moet dit probleem zo efficiënt mogelijk behandelen.

Lees Verder

Druppels van vlooien en teken, samen met kragen en sprays - de meest populaire manier om parasieten bij huisdieren te bestrijden. Ze zijn universeel, gebruiksvriendelijk en goedkoop. Laten we proberen ze in meer detail te begrijpen. Hoe te handelen Alle druppels zijn hetzelfde. De actieve ingrediënten hopen zich op in de epidermis, haarbollen en onderhuids vet.

Lees Verder

Onder de bloedzuigende insecten die het leven van de mens sterk kunnen bederven, wordt een speciale plaats ingenomen door vlooien. Ze zijn vruchtbaar, ze dragen dragers van gevaarlijke ziektes en verschillen in die zin dat het vrij moeilijk is om ze kwijt te raken. Vlooienbeten zijn erg pijnlijk. Het bestrijden van huisparasieten in appartementen en woonwijken gebeurt op verschillende manieren.

Lees Verder

Het begin van warme dagen voor eigenaren van gezelschapsdieren brengt niet alleen de vreugde van gezamenlijke wandelingen, maar ook het probleem met vlooien, teken. Kleine parasieten vormen een gevaar voor de gezondheid en het leven van een ruwharig huishouden, omdat ze drager zijn van infectieziekten. Een uitstekend middel tegen gevaarlijke bloedzuigers is een speciale vlooienband.

Lees Verder

Als vlooien worden gevonden in een huisdier, wordt aanbevolen dat onmiddellijk maatregelen worden genomen, omdat insecten het dier grote schade kunnen toebrengen. Teken zijn niet minder gevaarlijk, dus bij het lopen van dieren wordt aanbevolen om voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Bij het kiezen van een ongediertebestrijdingsproduct moet u allereerst focussen op de samenstelling van het product, omdat de aanwezigheid van een grote hoeveelheid chemicaliën brandwonden op de huid of volledige vergiftiging van het lichaam kan veroorzaken.

Lees Verder

De conclusie dat vlooien van een persoon kunnen leven, wordt voortdurend weerlegd. Ze leven niet op mensen, in feite op katten, honden, andere dieren en vogels. Ze gebruiken een persoon als een transport als ze zich niet plotseling in de buurt van een geschikt object bevinden (zwerfhond, kat, rat, etc.)

Lees Verder

Binnenlandse vlooien kunnen niet worden gerekend tot de gewenste en nuttige bewoners van het huis! Ze vallen mensen aan, bijten en veroorzaken veel problemen. Vertraging met hun vernietiging is het niet waard, omdat deze parasieten zich met ontzagwekkende snelheid vermenigvuldigen. Hoe te vechten? Als er huisdieren in het huis zijn, is het eerste wat je moet doen om de parasieten eruit te halen.

Lees Verder

Velen hebben een hamster in huis. Hoewel hij netjes is, kan hij ook vlooien hebben. Ze leven er niet alleen op, maar gaan ook over op andere dieren die in dezelfde kamer wonen. Het herkennen van parasieten van een kleine ondeugende jongen is problematisch, omdat hij altijd schoon is. Desalniettemin is het mogelijk om op te merken dat er iets mis is vanwege veelvuldig krabben en wonden onder de vacht.

Lees Verder

Gisteren was je huisdier vrolijk en opgewekt, maar vandaag lijkt het op zijn hoede? Plotseling springt het nest uit, bijt zijn wol in kleine bewegingen? Hoogstwaarschijnlijk hebben de ongenode gasten - vlooien - uw huisdier gekregen. U zegt dat de kat het huis niet verlaat en dat de hond aan de leiband loopt en geen andere dieren ontmoet en niet met dit ongedierte kan worden besmet.

Lees Verder

Advantage (Advantage) - een middel om vlooien in huisdieren te bestrijden, vrijgegeven door het Duitse merk Bayer HealthCare AG. Tijdens zijn bestaan ​​werd het medicijn geëvalueerd door vele ervaren dierenartsen en katteneigenaren. Zeer effectief insectendodend middel beschermt huisdieren tegen bloedzuigende parasieten, die op hun beurt drager zijn van vele infectieziekten.

Lees Verder

Het is waarschijnlijk nu moeilijk om een ​​gezin te vinden waar geen kat is, want zonder een kat is het een weeshuis! Ze geven ons veel problemen, ze scheuren het behang op, ze worden 's nachts wakker, ze stelen worst van de tafel, maar toch houden we van ze en kunnen ons ons leven niet voorstellen zonder onze favoriete favorieten. Rode en zwarte, witte en gestreepte, luchtige en kortharige, luie bankaardappelen en katten die alleen lopen - ze zijn allemaal onze favorieten!

Lees Verder

Onder de middelen van bloedzuigende parasieten voor katten, zijn de meest effectieve en veilige druppels. Dergelijke preparaten zijn gemakkelijk te gebruiken, ze worden op het schoftgebied van het dier aangebracht en bevatten insecticiden die het ongemak elimineren dat is geassocieerd met het verschijnen van bloedzuigende ongedierte. Moderne vlooien zijn volkomen onschadelijk voor de gezondheid van zelfs kleine kittens.

Lees Verder

De tijden dat de welgestelden zich de aanschaf en het onderhoud van een kat konden veroorloven waren allang verdwenen. Nu zelden in welk huis of appartement er geen pluizig huisdier is. Het maakt niet uit wat voor soort huisdier het is - een raszuivere kat of een gewoon grijs spint. Alleen met het harige huisdier verschenen problemen in verband met het onderhoud en de gezondheid van de kat.

Lees Verder

Teken en vlooien zijn gevaarlijke dragers van ziekten die onomkeerbare effecten in het menselijk lichaam kunnen veroorzaken. Ze zijn niet minder schadelijk voor het leven van huisdieren. Om uw kat te beschermen tegen mogelijke tekenbeet en infectie van de ziekte, kunt u veilige medicijnen gebruiken. De drug Leopard zal het dier beschermen en zal mensen toelaten niet bang te zijn om een ​​schadelijk insect in huis te brengen.

Lees Verder

Het verschijnen van vlooien bij katten is een vrij algemeen verschijnsel. Niet alleen straat- en dakloze dieren, maar ook steriele huisdieren zijn onderhevig aan de aanval van deze kleine bloedzuigers. Het feit is dat vlooien gemakkelijk de kamer binnen kunnen komen door een niet erg schone ingang, "komen" van de straat op kleding of schoenen van bewoners, "over springen" van buren.

Lees Verder