Gebouwen

Voorbereiding van bedden in de kas, een proces dat een speciale aanpak vereist. Het succes van het verbouwen van groenten is afhankelijk van de juiste locatie en ontwerp. Dat is de reden waarom de vraag hoe de bedden in een serre moeten worden gemaakt, de meeste tuinders bezighoudt. De bedden in de kas bevinden zich ten opzichte van de kardinale punten. Hoe de bedden zich in de kas bevinden, moet worden overwogen in het stadium van de installatie.

Lees Verder

Landhuis of vakantiehuis is de beste plek om uw eigen kleine rokerij te regelen, zodat u op elk moment kunt genieten van heerlijk gerookt vlees, spek, gevogelte of vis. De bouw van de rokerij vereist geen gigantische financiële kosten of extreem diepe kennis van de bouw, en het resultaat zal alle verwachtingen overtreffen, omdat niemand van de meest verfijnde winkellekkernijen kan worden vergeleken met zelfgemaakte gerechten die met uw eigen handen zijn gekookt.

Lees Verder

Veel tuiniers, die de beslissing nemen om een ​​broeikas op de site te bouwen, denken niet aan een fundament dat er betrouwbaar voor is. Natuurlijk is de kas geen hoofdstructuur en is de belasting van de bodem er klein van. Daarom geloven velen dat een betrouwbare basis alleen nodig is voor hoofdtuingebouwen en dat een gewone lichte kas direct op de grond kan worden geplaatst.

Lees Verder

Natuurlijk, zonder een schuur op het perceel is vrij moeilijk. Hetzelfde tuinhulpmiddel is gevouwen. Seeds. Het gewas geoogst. Bike. Kruiwagen. Ja, heel veel dingen. Om het hele huis niet te slepen, is er een schuurtje. Je kunt natuurlijk ook bouwers inhuren en ze zullen alles voor je doen. Maar het is mogelijk om een ​​schuur te maken met je eigen handen, als je weet hoe de nagel verschilt van de schroef.

Lees Verder

De kelder is een opslagruimte voor fruit, groenten, verschillende producten en benodigdheden. Vanwege de vochtigheidsgraad en het ondersteunde temperatuurbereik, dient de kelder als een soort "koeler" voor producten en kunt u ze gedurende lange tijd vers houden. De kelder is vaak nodig in landhuizen en cottages.

Lees Verder

Bij het regelen van het gebied in de buitenwijken moet u allereerst de verdeling van het grondgebied onder de noodzakelijke omstandigheden en de aanvankelijke aandacht van het gebouw vragen. Deze omvatten een badkamer of toilet. Zonder dit zal het verblijf net zo ongemakkelijk zijn als elke andere kamer of object. De constructie van het toilet moet worden uitgevoerd in overeenstemming met de sanitaire vereisten die zijn beschreven in de regelgevingsdocumenten.

Lees Verder

Onze planten zijn onze huisdieren, maar heel vaak kunnen we er de klok rond niet bij zijn. Als u bekend bent met dit probleem, let dan op de automatische besproeiing van de tuin en moestuin - dit bespaart u niet alleen dagelijkse bezoeken aan het huisje, maar bespaart u ook geld. Denk niet dat het "automatische" om een ​​ingenieus apparaat gaat, dat bovendien een aardige cent kost.

Lees Verder

Een ongemakkelijk persoon uit stro in de velden en tuinen van ons thuisland kan niet langer worden voldaan. Het gaat over vogelverschrikker! Grappige pop heeft het gewas eeuwenlang beschermd tegen de dood. En nu vergeten en tevergeefs. Misschien is de vogelverschrikker niet langer bruikbaar als beschermer van kleine dieren of vogels. De esthetische component is echter niet geannuleerd.

Lees Verder

Een bloemenomheining is een heel nieuwsgierig en mooi ding. De lengte van het hek kan variëren afhankelijk van de wensen van de klant. Mee eens, nogal vaak sta je voor de vraag dat het installeren van een hoge afrastering een onverstandige beslissing is. Dit kan te wijten zijn aan veel dingen, waaronder niet aan esthetiek.

Lees Verder

Voor het voederen van vogels kunt u zelfstandig feeders of voertafels maken van verschillende restmaterialen. Meestal worden plastic flessen, kartonnen dozen of multiplex gebruikt voor feeders. De afgewerkte constructie wordt opgehangen aan een paal of boom en kan ook op de muur van een gebouw worden gemonteerd.

Lees Verder

Tuinpaden zijn meer dan alleen een kronkelende strook die je toelaat om comfortabel door de tuin te bewegen. Het draagt ​​niet alleen de functionele belasting, maar is ook een element van de decoratie van uw site. Daarom is het erg belangrijk dat hun uiterlijk harmonieus past in de algehele landschapsstijl.

Lees Verder

Geen modern buitenstedelijk gebied kan je niet voorstellen zonder een gezellig prieel, waar je geurige thee kunt drinken, met vrienden kunt zitten of gewoon de frisse lucht kunt inademen terwijl je van de natuur geniet. Het hangt ervan af hoe het prieel eruit zal zien, de kwaliteit van de rust is afhankelijk. Zomer gazebo Zomer gazebo is een van de belangrijkste elementen onmisbaar op een perceel van een landhuis.

Lees Verder

De overkapping is een soort dakconstructie die is ontworpen om te beschermen tegen allerlei soorten neerslag. Aanvankelijk werden dergelijke gebouwen gebouwd in de dorpen. Even later werden luifels gebouwd als beschutting tegen de regen op straatplanken en op markten. Generatie na generatie, eeuw na eeuw, heeft ertoe geleid dat het assortiment luifels ongebruikelijk groot is geworden.

Lees Verder

Beslissen om deel te nemen aan de teelt van druiven, moet in gedachten worden gehouden dat deze plant lian-achtig is, niet een bepaalde vorm heeft en daarom ondersteuning nodig heeft. De eerste twee jaar na het planten van de druivenstruiken is tijdelijke ondersteuning nodig. Twee jaar later wordt het noodzakelijk om een ​​permanente ondersteuning te bouwen.

Lees Verder

Ervaren tuiniers weten dat de op straat geteelde zaailingen veel sterker zijn dan kamerplanten. Bij het begin van de eerste warme dagen is het nuttiger om de zaailingen van groentegewassen uit het bedrijf te verwijderen, zodat het wordt getemperd en gewend aan de open lucht. Om het te beschermen tijdens deze periode, worden speciale kassen en mini-kassen gebruikt.

Lees Verder

Het kweken van een dergelijke thermofiele plant als een komkommer op een zomerhuisje vereist het creëren van optimale omstandigheden daarvoor. De grootste opbrengsten kunnen worden behaald door kassen te gebruiken voor het houden van komkommers. Specificaties Een kas voor komkommers moet de functie bieden om de groente van warmte te voorzien voor groei en ontwikkeling.

Lees Verder

Het krijgen van een rijke oogst van komkommers in het open veld in ons onvoorspelbare klimaat is een bijna onmogelijke taak. Daarom kiezen steeds meer groentetelers voor zichzelf de mogelijkheid om komkommers te kweken in kassen. Maar zelfs met deze methode is het de moeite waard om de basisregels te leren en de geheimen te leren van het verkrijgen van het maximale aantal vruchten tijdens de zomerperiode.

Lees Verder