Infrastructuur

Voor het besproeien van planten in de achtertuin, wordt water van de dichtstbijzijnde putten, kolommen en natuurlijke reservoirs het meest gebruikt, indien nodig een dompelpomp geïnstalleerd. Maar als het huisje niet is aangesloten op het gecentraliseerde watertoevoersysteem, dan is het noodzakelijk om de kwestie van de watertoevoer naar het terrein op te lossen. Vervolgens moeten de eigenaren de vraag onderzoeken hoe een pompstation voor een privéwoning moet worden gekozen.

Lees Verder

Ik heb zelfs een klein stukje grond tot mijn beschikking, ik wil er iets op planten dat vruchten zal afwerpen of gewoon in het oog zal vallen. Maar vaker denken tuiniers en tuinders niet te veel aan het ontwerp van de bedden. Dat is de reden waarom de hekken voor de bedden zijn gemaakt van ongeschikt materiaal en vrij bescheiden lijken.

Lees Verder

Tractoren, minitrekkers en grondfrezen helpen om het leven van alle boeren gemakkelijker te maken: van kleine boerderijen tot krachtige landbouwbedrijven. Het belangrijkste voordeel van de tractor is de mogelijkheid om getrokken en aangebouwde apparatuur te gebruiken voor verschillende taken. Gebruik bijvoorbeeld voor het maaien of om het veld klaar te maken voor zaaien verschillende soorten maaiers.

Lees Verder

Zelfs als u een ideale bestelling plaatst op uw site, kunt u altijd iets verbeteren en aanvullen. De decorelementen zijn immers niet alleen geschikt in het pand, maar ook in de tuin. Het is mogelijk om bloembedden, bedden en ruimte rondom bomen te versieren, bijvoorbeeld met behulp van hekken. Een verscheidenheid aan plastic bedden vormen een harmonieuze aanvulling op het interieur van uw site en helpen de planten te systematiseren, zodat ze goed kunnen groeien en zelfs overwinteren.

Lees Verder

Eerder bouwden honden die in de tuin woonden cabines en bonden ze met een ketting. Vandaag de dag, in toenemende mate toevlucht te nemen tot de bouw van ruime omhuizingen. Aan de ene kant heeft de hond geen toegang tot het lichaam van de gast die de binnenplaats betreedt, aan de andere kant, de halsband blijft niet altijd in zijn nek hangen en de trouwe bewaker kan zich rondom zijn huis bewegen tot zijn volledige lengte.

Lees Verder

Inwoners van de zomer, die er de voorkeur aan geven om groenten te telen voor de toekomst en te conserveren, worden altijd geconfronteerd met het probleem van de langetermijnopslag van voorzieningen. Zonder een kelder is hier niet genoeg. Niet iedereen heeft echter de tijd en het vermogen om het zelf op te bouwen en je moet zijn toevlucht nemen tot de hulp van specialisten. Onlangs zijn kant-en-klare kunststofkelders voor zomerhuisjes steeds populairder geworden.

Lees Verder

Vaak worden nieuwe landeigenaren geconfronteerd met het probleem van een oneven plot: kuilen, hellingen, kuilen, enzovoort. Veel mensen denken dat het veel moeite en financiële investeringen zal kosten om de situatie te verhelpen. In dit artikel zullen we uitzoeken hoe we het plot in het land met hun eigen handen onder het gazon of onder de tuin kunnen nivelleren, hoe moeilijk of gemakkelijk het is om het te doen.

Lees Verder

In een privé huis of op het platteland, bouwen veel kunstmatige reservoirs. Natuurlijk, in dit geval kun je niet zonder culturen die een prachtige decoratie van het gebouw zullen zijn. In dit artikel zullen we beschrijven welke waterplanten meer geschikt zijn voor vijvers en andere waterlichamen, hoe ze moeten worden geplant en verzorgd. De rol van planten op de vijver Ongetwijfeld maken de culturen die in de vijver groeien het mooier, origineeler en levendiger.

Lees Verder

Een van de factoren die het begin van het zaaien beïnvloeden, evenals de groei en ontwikkeling van geplante planten, is de temperatuur van de open grond. Voor één seizoen kunnen drie of zelfs vier gestaag hoge opbrengsten van verschillende tuingewassen uit één gebied worden verkregen door warme bedden, die gemakkelijk met uw eigen handen kunnen worden gerangschikt.

Lees Verder

Een rieten houten omheining is een goed idee voor buitenhuizen of een zomerhuisje. Deze constructie geeft authenticiteit aan het huis. Laten we eens kijken hoe we materiaal voor een heg kunnen voorbereiden en hoe we het kunnen verzamelen. Laag, gemiddeld of hoog? In de regel zijn vlechthekken afhankelijk van het doel in verschillende typen verdeeld.

Lees Verder

Heel vaak worden we geconfronteerd met de kwestie van de winteropslag van groenten en andere producten. Een ideale plek is echter om ervoor te zorgen dat producten er lang in blijven staan, om effectieve ventilatie mogelijk te maken. In het artikel zullen we vertellen hoe je een kap maakt in de kelder. Hoe werkt het?

Lees Verder

Elk jaar neemt het aantal apparatuur dat boeren gebruiken voor hun zakelijke activiteiten toe. Automatisering en mechanisatie van arbeid op bedrijven vergemakkelijkt de arbeid, maakt de omstandigheden van dieren beter en vermindert uiteindelijk de kosten van de resulterende producten. Deze apparaten bevatten voerdispensers.

Lees Verder

De meest succesvolle ontwerpen van auto's worden na verloop van tijd overwoekerd door legendes en worden een soort epoch-symbolen. Veel van hen werken echter met succes en worden nog steeds geproduceerd. Een van deze "long-levers" die we in de beoordeling beschouwen. We leren wat opmerkelijk is aan het apparaat van de legendarische maaidorser "Niva SK-5".

Lees Verder

Het uiterlijk van de meeste groentetuinen verandert niet door de jaren heen - elk gewas heeft zijn eigen plek, waaruit het praktisch niet beweegt. Dergelijke landbouwtechnologie geeft stabiele opbrengsten, maar houdt geen rekening met het feit dat de samenstelling van de grond kan veranderen en de planten moeten worden afgewisseld, waardoor ze op een meer geschikte "pleister" worden geplaatst.

Lees Verder

Tot op heden zijn er veel verschillende materialen die kunnen worden gebruikt voor de constructie van verschillende structuren als hekken. Bij het kiezen van een of ander ontwerp laten ze zich meestal leiden door het feit dat het voldoende sterk was en meer dan een jaar diende. Een even belangrijke factor is de uniciteit en het uiterlijk van het hek dat wordt geplaatst.

Lees Verder

Velen bevatten een indrukwekkend dierenvee op hun boerderij. In dergelijke gevallen is er een acuut probleem van de verwerking van het voer - de eetlust voor de "afdelingen" is aanzienlijk en het voer wordt heel vaak bereid. Om dit te doen, hebt u ook apparatuur nodig en industriële ontwerpen kosten veel. Maar de oplossing is er nog steeds - om een ​​graanextruder met uw eigen handen te verzamelen.

Lees Verder

Het klimaat in onze streken is zodanig dat het verre van alle gebieden gelukt is om op te warmen tegen de tijd van het planten van zaailingen in de volle grond. Een kas helpt tuinders, maar er zijn bepaalde temperatuurvereisten, zelfs voor broeikassen. Om het opwarmen van de grond in een serre van polycarbonaat te versnellen en de zaailingen tegen extreme temperatuurschommelingen te beschermen, is het aangewezen warme herfstbedden uit te rusten.

Lees Verder

Het is moeilijk om je voor te stellen wie niet een paar keer per seizoen een kebab heeft bezocht. Vaak worden vergoedingen voor de natuur gecompliceerd door de afwezigheid van het hoofdattribuut - de vuurpot, die dergelijke invallen nog minder vaak doet. Uiteindelijk besluit je om een ​​barbecue met je eigen handen te maken op je site, maar je weet niet welke je moet kiezen en waar je moet beginnen.

Lees Verder

Mais is van groot belang als een van de belangrijke voedingsmiddelen voor mensen en dieren, vanwege het hoge gehalte aan voedingsstoffen. Wanneer het als voedsel wordt verbouwd, is het noodzakelijk om de korrels van de kolven te scheiden. Dit proces is nogal lastig. Daarom, om het gemakkelijker te maken, kunt u een speciale maïsschil maken met uw eigen handen.

Lees Verder

Relevant voor de schapenfokkers zijn kwesties die verband houden met het overwinteringsproces van de kudde. De juiste organisatie heeft een aantal functies. De ruimte waarin alle noodzakelijke voorwaarden voor het houden van schapen worden gecreëerd, verschilt qua constructie van de gebruikelijke schuur. In dit artikel zullen we uitleggen hoe we een herdershond kunnen maken - een comfortabel huis voor dit soort vee.

Lees Verder