Speciale machines

Zelfgebouwde sneeuwverwijderingsapparatuur is al vele jaren erg populair bij bewoners van de zomer en bewoners van het platteland. En het is niet verrassend, omdat elke eigenaar van het datach gebied het probleem van sneeuwruimen in de winter onder ogen ziet. Dit kan natuurlijk handmatig worden gedaan, gewapend met een schop, maar het kost veel tijd en vereist fysieke inspanning.

Lees Verder

In veel vooruitstrevende landen van de Oude Wereld is er een gezegde dat het aantal ideale grasvelden alleen kan worden toegeschreven aan degenen die er 200 jaar lang voor hebben geknipt. Tegenwoordig is het vrij moeilijk te geloven dat een eigenaar van een verhuurder zo'n kostbare tijd zal doorbrengen. Dit is niet verrassend, want met de juiste zorg verschijnt een dik en sappig gazon slechts een jaar na het van boord gaan.

Lees Verder

Elke eigenaar van een kettingzaag moet de ketting van zijn machine onafhankelijk kunnen slijpen. Er zijn immers situaties waarin er nergens op hulp te wachten is: bel de meester innig, of ga ver bij hem. In dit geval heeft u onze aanbevelingen nodig over het slijpen van de kettingzaag. Wat is er nodig voor het slijpen van een kettingzaag, hoe te begrijpen dat de ketting bot is geworden? De garantie van lang werk van uw zaag is het juiste onderhoud ervan.

Lees Verder

De chiansaw - het onvervangbare hulpmiddel voor houtverwerking. Het wordt gebruikt voor het snijden van stammen, snoeien van bomen en struiken. De intensieve werking van het zaaggedeelte van het gereedschap leidt tot slijtage. Om het gereedschap te laten werken, moet je kettingzagen slijpen. Het handigste gereedschap hiervoor is de kettingzaag-slijpmachine.

Lees Verder

Eigenaren van mooie en groene gazons die grasmaaiers gebruiken, kunnen tijdens het werken in de problemen raken. In dit artikel zullen we u vertellen hoe u benzine grasmaaiers kunt repareren met uw eigen handen, en ook leert u de meest voorkomende oorzaken van defecten van dit apparaat. Kenmerken van de structuur van grasmaaiers De meeste maaiers worden bediend door op de achterkant te drukken, maar er zijn ook modellen die kunnen worden bediend met behulp van het stuurwiel.

Lees Verder

Als je thuis een kettingzaag hebt, zou je moeten weten dat er speciale zorg voor nodig is. Het is noodzakelijk om de kettingen periodiek te reinigen en te slijpen, om het luchtfilter, de olietoevoer en de banden schoon te maken. En natuurlijk moet je de kettingspanning controleren, omdat bij een lage spanning het risico bestaat dat je niet alleen de zaag beschadigt, maar ook je gezondheid als de ketting op hoge snelheid vliegt.

Lees Verder

Voor een goede oogst is het noodzakelijk om gunstige omstandigheden te creëren voor planten en grond. De aarde moet voedingsstoffen en zuurstof bevatten. Om dit te doen, voert u grondbewerking uit met behulp van een ploeg. In het artikel zullen we vertellen wat een ploeg is en welke soorten het meest worden gebruikt. Beschrijving van het apparaat De ploeg is een landbouwmachine die wordt gebruikt voor het ploegen van het land.

Lees Verder

Met het begin van de echte winter, tot vreugde van kinderen, verschijnen er bergen sneeuw op onze straten. Maar niet voor alle wintersneeuw in vreugde. In het bijzonder bezorgd over de kwestie van eigenaren van huisjes en particuliere woningen voor de verwijdering van sneeuw. Zulke goede oude gereedschappen als een schep zijn relevant, maar het is veel handiger om moderne mechanismen te gebruiken.

Lees Verder

Tegenwoordig is de landbouw op een zodanig niveau dat het al onmogelijk is om te doen zonder speciale apparatuur aan te trekken. De meest populaire zijn verschillende typen trekkers, die voor één soort werk kunnen worden gebruikt, en tegelijkertijd voor meerdere. Laten we eens kijken naar de beschrijving van de universele tractor MTZ-model 892, zijn kenmerken.

Lees Verder

In dit artikel zullen we leren over zware bouwmachines, die terecht een "klassieker" van bouwwerken en grondwerken wordt genoemd, een legende van de Sovjetindustrie, namelijk een T-170 bulldozer. Beschrijving en modificatie van een industriële tractor T-170 bulldozer is een Sovjet-gemaakt constructie- en industrievoertuig, dat is gemaakt door het upgraden van de T-130-serie trekker.

Lees Verder

In de landbouw hebben we vaak te maken met onkruid, en in dit geval kunnen we niet zonder een maaier. In ons artikel zullen we u vertellen welke soorten gereedschappen er zijn en hoe u zelf een maaimachine kunt maken. Ontwerpkenmerken Als u de eigenaar bent van een landhuis of een zomerhuis, dan zult u zeker te maken hebben met gras, onkruid en overbodige struiken.

Lees Verder

Het tuinseizoen begint met het graven van de plot. En zonder een schop en vorken om dit werk uit te voeren is onmogelijk. Vaak gaat het werk op de site gepaard met rugpijn en overmatige lichamelijke inspanning. Maar vandaag helpen de nieuwste ontwikkelingen de werklast te verminderen en de workflow te versnellen. En de belangrijkste tool die elke tuinman zou moeten hebben, is de Mole-spade. "

Lees Verder

Tegenwoordig zijn tractoren wijdverspreid, ongeacht de grootte of toepasbaarheid in verschillende industrieën. Een van de meest populaire vertegenwoordigers is de MTZ 320-tractor, die behoort tot universele roeimachines van het wieltype. MTZ 320: een korte beschrijving van "Belarus" heeft een wielformule van 4x4 en is opgenomen in de tractieklasse 0.6.

Lees Verder

Een net en goed verzorgd gazon is een decoratie van elke tuin en perceel. Het zorgvuldig en gelijkmatig maaien van het gras is te tijdrovend, dus de voortgang komt ons te hulp door ons een verscheidenheid aan gazononderhoudstools aan te bieden. Het blijft alleen om te bepalen wie van hen - om een ​​grasmaaier, motokosa of trimmer te kiezen.

Lees Verder

Vanwege het verstrijken van de tijd en de onvermijdelijke slijtage van de T-25-tractor, besloot de leiding van de Vladimir Tractorplant om de productie van het T-25-model te beëindigen en een nieuwe fase in de productie van een geavanceerder T-30-model te beginnen. "Vladimirets" T-30 De T-30-tractor is een veelzijdig apparaat dat wordt gebruikt, in tegenstelling tot andere machines van zijn klasse, machine.

Lees Verder

Met het begin van de lente verhoogt elke boer de hoeveelheid werk in de velden aanzienlijk. De grond moet worden geploegd, er moeten meststoffen worden gemaakt en een andere moet worden vergeten voor aardappelveredeling in rijen. Om de implementatie van zoveel werk in het veld te vergemakkelijken, kan mini-tractor MTZ "Belarus-132n" - een veelzijdige machine die een breed scala aan werkzaamheden op het land uitvoert.

Lees Verder

Eigenaars van grote gebieden kijken vaak naar de 'kleine mechanisatie'. Deze techniek is perfect voor gevallen waarin handmatige verwerking al lastig is en de tractor nog steeds op de locatie aanwezig is. Конечно, хочется, чтобы такие устройства охватывали множество видов работы. Узнаем побольше о том, как выбрать подходящий культиватор для большой по площади дачи.

Lees Verder

Iedereen die aan zijn land werkt, weet hoe moeilijk het is om aardappels te planten. Om dit proces te vergemakkelijken, werd een apparaat zoals een aardappelplanter ontwikkeld. Beschrijving en doel van de constructie Een aardappelplanter is een apparaat dat het gebruik van menselijke harde fysieke arbeid voor het poten van aardappelen tot een minimum beperkt, omdat het voldoende is om het aan de rollator te bevestigen, de knollen te vullen en het apparaat zelf door de greppel zal breken, ze zal neerleggen en met aarde besprenkelen, en je rijdt alleen met gemotoriseerde uitrusting en Vergeet niet verbruiksartikelen aan te vullen.

Lees Verder