Paardenpakken

De kleur van het paard is het belangrijkste kenmerk van het dier. Deze eigenschap is overgenomen. Het pak wordt niet alleen bepaald op basis van de lichaamskleur van het paard, maar houdt ook rekening met de kleur van de manen, ledematen, staart, zelfs de ogen. De verdeling van de pakken is heel duidelijk, geen discrepanties zijn toegestaan. Een paard met een bospak kan geen witte manen laten groeien, en een rood paard kan geen zwarte ledematen hebben.

Lees Verder

Wanneer je de geluiden hoort van een oude Russische romance over "een paar baaipaarden die zijn uitgerust om te dagen," merk je plotseling dat je denkt: zijn over het algemeen baaipaarden, wat zijn ze dan? Voor diegenen die ook geïnteresseerd zijn om alles te leren over dit veel voorkomende paardenpak, zullen we het in detail vertellen. Oorsprong van de naam van het pak Met de oorsprong van de naam van het baaikostuum van paarden is er geen duidelijke zekerheid.

Lees Verder

Het is al lang fascinerende paarden met hun gratie en majesteit: zwart, baai, in appels ... Al deze paardenkleuren hebben "wilde" voorouders. Miceh paardenkleur - geen uitzondering. Een beetje geschiedenis en legendes Laten we het hebben over wat de kleur is van een gespierd paard. Het paard van dit pak heeft askleurige wol met bruine tint en is de voorouder van het grijze paard.

Lees Verder

Een paard is een geweldig dier dat fascineert met zijn gratie, aristocratie en majesteit. In de moderne wereld hebben paardenpaarden een groot tekort. Dit pak komt uit de baai, maar heeft een helderder kleur. Een beetje geschiedenis De paarden van lichtgrijze kleur zijn aristocratische dieren.

Lees Verder