Nieuws

Op de feesttafel neemt ingelegde komkommer een respectabele plaats in. Veel huisvrouwen weten dat het bereiden van groenten in de zomer gemakkelijk is, maar voor velen eindigt dit idee in mislukken. Daarom is het de moeite waard om de effectieve geheimen te kennen. Regels voor de selectie van groenten Let op de variëteit. Favoriet, Nezhinsky, Concurrent, Murom, Nosovsky, Era, Stage, Cascade, Voronezhsky, Altai, Beregovoi, Avangard, Vyaznikovsky 37 zijn meestal geschikt om te zouten.

Lees Verder

Het kweken van diverse sierplanten en groente- en fruitgewassen is een favoriete hobby geworden van miljoenen mensen. Elk van de tuiniers investeert veel moeite om hun oogst beter te maken dan anderen. In het tijdperk van de hoge informatietechnologie zijn veel aanbevelingen en nuttige tips over het kweken van planten te vinden op internet.

Lees Verder

De grote afmeting van de woonkamer maakt het gemakkelijk om er een groot aantal kamerplanten in te plaatsen. Wat voor soort vertegenwoordigers van de flora zijn niet te vinden in de bloemist in de huiskamer. Hier zie je decoratieve palmbomen en hoge dracaena en andere exotische planten die hun eigenaars niet nodig vonden in andere kamers.

Lees Verder

Ervaren tuiniers hebben hun eigen recepten voor het succesvol telen van tomaten, die allemaal verschillend zijn. En ongeacht hoeveel je deze recepten deelt, iedereen krijgt iets nieuws van hen in aanvulling op hun win-win. Tips hieronder zijn zeker de nieuwe voorwaarde voor een goed resultaat. Lopend over een eenvoudig maar platgetreden pad krijgt zelfs een beginner een goed resultaat.

Lees Verder

Ontbreekt uw huisje aan een gezellige plek om te ontspannen, of heeft u besloten om de reeds bestaande site een nieuwe charme te geven? Wij bieden u om kennis te maken met interessante ideeën, waardoor het geheel een minimum aan tijd, geld en moeite wegneemt. Het resultaat is geweldig - zelfs de meest verlaten hoek, die u niet als een nuttig gebied beschouwde, kan een geweldige plek zijn voor ontspanning.

Lees Verder

Veel tuinders en eigenaren van landhuizen willen graag een spectaculaire alpine glijbaan op hun perceel. Helaas is deze prachtige droom een ​​van de duurste in uitvoering, dus wordt deze vaak niet gerealiseerd. Maar liefhebbers van landschapscomposities met natuurlijke stenen moeten niet opgeven en de wens opgeven om je plot te decoreren - naast de populaire alpine glijbaan zijn er veel andere rotstuinen, niet minder spectaculair, maar veel zuiniger om te maken.

Lees Verder

Denk aan de uitdrukking "met grote sprongen"? Dit is ongeveer het geval bij de ontwikkeling van op nanodeeltjes gebaseerde technologieën. Soms lijkt het erop dat wetenschappers de grondvesten van het universum veranderen, waardoor de fysieke basiswetten gedwongen worden plaats te maken voor menselijk genie. Interessante ontwikkelingen verschijnen op het kruispunt van biologie en natuurkunde.

Lees Verder

Hoe vaak gebeurt het als je naar het huisje komt om te ontspannen en als gevolg daarvan doe je alle dagen achter elkaar alleen wat zaken en drukte in de tuin? Velen hebben echt een soortgelijk probleem, hoewel ik op het platteland zou willen ontspannen en van de rust genieten. Vervolgens bekijken we tips die kunnen helpen bij het moderniseren en transformeren van je cottage, zodat deze ruimte oorspronkelijk is gemaakt voor recreatie.

Lees Verder

Voor het grootste deel ontvingen de eigenaren van moderne dacha-percelen deze landen tijdens de distributie zelfs tijdens de Sovjet-Unie. In de oudheid hadden mensen niet de voorkeur aan de meest geschikte landen, voor het grootste deel aangeboden opties die niet beschikbaar waren voor ploegen en andere landbouwbehoeften. Vanaf hier zijn er veel sites verschenen die niet gelijkvormig zijn en verschillende hellingen en hoogtes hebben.

Lees Verder

Cottage - een prachtige plek! Geniet samen met volwassenen van de natuur en onze kinderen. Zodat ze zich niet vervelen, bieden we verschillende ideeën die de rest van de jongere leden van uw gezin spannender zullen maken. Jonge agronoom Gewoonlijk is het voor volwassenen niet moeilijk om een ​​klein stukje land in de tuin aan het kind toe te wijzen. Geef hem veilige gereedschappen, bied een keuze aan zaden van gemakkelijk te verzorgen planten, en herinner u aan tijdig wieden en sproeien.

Lees Verder

Om de buitenwijk te voldoen aan alle verwachtingen van de eigenaren, is een goed ontwerp vereist. Dit is een plek waar we een pauze willen nemen van een drukke stad en in de tuin en op tuinbedden willen werken. Hoe uw stuk grond uit te rusten, zodat alles comfortabel, rationeel en comfortabel is? Dit is maar een soort wetenschap.

Lees Verder

Vandaag kijken we naar een heel exotische plant. Het heeft veel nuttige eigenschappen, een ongewone smaak en het wordt "Chinese bittere kalebas" genoemd. Het meeste is bekend onder de mysterieuze naam "Momordika". Kort over de plant Momordica, in feite, is de algemene naam voor een groot aantal planten - jaarlijkse en meerjarige wijnstokken.

Lees Verder

Heeft u uw eigen tuin of landhuis? Zeker daarin levende magische sprookjesfiguren. En natuurlijk moet u hun verblijf op uw site comfortabel maken. Hoe? Dit is een zeer eenvoudige en tegelijkertijd moeilijke taak. Het is noodzakelijk om een ​​fantastische tuin voor hen te bouwen. Het hangt allemaal af van de vlucht van je verbeelding.

Lees Verder

De mythe dat er geen vitaminen en andere nuttige stoffen in bevroren fruit en groenten zijn, werd bijna 30 jaar geleden ontkracht. Dit speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van het bedrijfsleven in deze richting. In de jaren '90 werd het leiderschap op het gebied van het leveren van dergelijke producten aan het grondgebied van de Russische Federatie bezet door buitenlandse bedrijven. In de loop van de tijd werd het aandeel van goederen in de vorm van bevroren geschenken van de natuur op de Russische markt aanzienlijk verhoogd door binnenlandse producenten.

Lees Verder

Ieder van ons heeft zijn eigen concept van rijkdom, een favoriet bedrijf, een zekere toekomst. We willen onze verlangens en behoeften volledig bevredigen. En als er een gezin is, neemt de hoeveelheid die nodig is voor de levensduur van het geld meerdere keren toe. Iemand moet op verschillende plaatsen werken, anderen openen een eigen bedrijf, dat niet alleen voor levensonderhoud zorgt, maar ook voldoening schenkt.

Lees Verder

Op uw eigen tuinruimte kunt u verschillende beslissingen nemen. Deze beslissingen kunnen geletterd zijn en niet geheel geletterd, en ongeacht ervaring kunnen beide worden gedaan. Daarom is het voor zowel de beginner als de ervaren tuinier erg relevant om de basisonevalsheden te ontdekken die kunnen worden getolereerd.

Lees Verder

Pergola is een populair ontwerp dat wordt gebruikt in landschapsontwerp. De essentie van het ontwerp is eenvoudig - dwarse staven en zich herhalende secties. Op dit frame is elke klimplant geplant. Overweeg vervolgens wat de creatie van de pergola is. Let op, we hebben het niet over het bouwen van pergola's, omdat constructie deel uitmaakt van het hele creatieproces.

Lees Verder

Koude soepen zijn een zeer interessant onderdeel van de culinaire tradities. In Rusland kennen veel mensen okroshka en rode bietensoep, in Bulgarije zijn soepen op kefir bekend. Het recept voor Dovgi is slechts kefirsoep, maar niet alleen dit feit is interessant, maar ook de mogelijkheid om in elke periode van het jaar te koken. De ingrediënten zijn immers altijd beschikbaar.

Lees Verder

Eigenaren van hun eigen tuin hebben een zeer beperkte bron. Met name de grond, die wordt gebruikt voor het kweken van planten en die regelmatig wordt opgegraven, is na verloop van tijd uitgeput. Bovendien is humus, dat is het nuttige deel van de aarde, na verloop van tijd uitgewassen. Zonder humus is het moeilijk om planten te bedenken die veel oogsten met zich meebrengen.

Lees Verder

Pergola - een speciaal tuingebouw. Het woord is afkomstig uit de Italiaanse taal, waar het "uitbreiding" of "luifel" betekent. Het kan worden gemaakt als een apart gebouw of als een uitbreiding van het hoofdgebouw (bijvoorbeeld een huis of een zomerkeuken). Pergola - iets tussen een roosterstuk voor klimmers en een tuinprieel.

Lees Verder