Tomatenrassen

Elke tuinman wil zijn favoriete ding doen - de tuin - niet alleen in de zomer maar ook in de winter. Om dit te doen, kwamen mensen met kassen - beschermde gebieden van de bodem, waar je bij elk weer en elke temperatuur verschillende gewassen kunt verbouwen. Als je al een kas hebt gebouwd en op zoek bent naar variëteiten tomaten die zeker op je site zouden groeien, dan is het antwoord in dit artikel.

Lees Verder

Beginnende tuinders zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in de vraag wat moet worden geplant om een ​​uitstekende oogst te krijgen. Dit artikel is bedoeld voor degenen die willen slagen in het telen van tomaten. Er zijn immers verschillende soorten tomaten en ze verschillen allemaal van smaak, kleur, grootte en andere kenmerken. Daarom, als je jezelf een doel stelt om heerlijke tomaten te krijgen, dan is deze informatie iets voor jou.

Lees Verder

Het is moeilijk om een ​​bepaald soort tomaat te kiezen uit de vele variëteiten en soorten van alle soorten. De meeste tuiniers en tuinders geven er de voorkeur aan om op hun eigen bekende en beproefde rassen te planten. En een van de meest populaire is de tomaat van Liana. Eigenaardigheden van Lyana-variëteit Het is een vroegrijpe en tegelijkertijd hoogproductieve variëteit.

Lees Verder

Tomaten (of tomaten) kunnen elke tafel decoreren en sappigheid en versheid aan de gerechten toevoegen (grote rode bessen worden niet alleen gebruikt bij de bereiding van salades, maar ook voor verschillende koude hapjes of stoofschotels). Om een ​​kwaliteitsproduct te kiezen dat perfect aansluit op uw behoeften, moet u zich op zijn minst een beetje oriënteren op de plantensoorten.

Lees Verder

Veel tuinders die tomaten planten, zijn geïnteresseerd in het verbouwen van tomaten "Bull Heart" in het open veld. We zullen samen met u de eigenaardigheden van het kweken van deze interessante variëteit bekijken. Weet je dat? In het midden van de zestiende eeuw kwam de tomaat naar Europa. Lange tijd werden tomaten als oneetbaar en zelfs als giftig beschouwd.

Lees Verder

Veel professionele tuiniers, en zelfs amateur-tuiniers, streven altijd naar een beter gewas, wat hen dwingt om enkele experimenten uit te voeren met bestaande variëteiten van groenten, fruit en bessen. Tegenwoordig zijn we erin geslaagd om veel waardevolle gewassen uit te brengen, waaronder de Pink Honey-tomaat.

Lees Verder

Tegenwoordig is tomaat een veelgebruikt product op elke tafel. Zomerbewoners en tuinders beschouwen het als een regel om deze groente op hun bed te laten groeien. In de wereld zijn er veel soorten tomaten, en elk van hen is uniek en smakelijk op zijn eigen manier. Maar onder al deze soorten tomaten verdienen "De Barao" speciale aandacht.

Lees Verder

De "Black Prince" staat vooral bekend om de donkere bordeauxrode kleur van zijn fruit. De rest is de gebruikelijke hoogrenderende tomaat met grote vruchten. "Black Prince" werd teruggetrokken door fokkers uit China. Genetische manipulatie werd gebruikt bij de teelt, maar het ras wordt niet als een GGO beschouwd, dus liefhebbers van gezond voedsel kunnen deze variëteit aan tomaten zonder angst gebruiken.

Lees Verder

Van alle variëteiten tomaten die tegenwoordig op de markt zijn, proberen tuinders die te kiezen die niet pretentieus zijn wanneer ze in het open veld worden gekweekt, vereisen geen kousenband en pasynkovaniya. Al deze voordelen hebben een graad van tomateneiken. Tomaat Dubrava: variabelenomschrijving Dit type tomaat heeft een beperkte steelhoogte - het groeit niet meer dan 70 cm hoog.

Lees Verder

Tomaten - een van de meest populaire tuin gewassen. Ze zijn te vinden in bijna elke tuin. Tijdens het bestaan ​​van deze groente zijn veel soorten gekweekt die verschillende kenmerken hebben en geschikt zijn voor totaal verschillende omstandigheden. Tomaat "Peper": beschrijving en variëteiten Tomaat "Peper" verwijst naar die variëteiten waarvan de beschrijving wordt geassocieerd met andere groenten.

Lees Verder

Tomaten zijn altijd een goede oplossing voor tuinders. Het is heel eenvoudig om ze in uw plot te laten groeien, en er is veel voordeel uit hen. Naast de voedingswaarde zijn tomaten rijk aan vitamines en voedingsstoffen en kunnen ze elk gerecht versieren. Om van deze prachtige groente te kunnen genieten, hebben fokkers veel vroege variëteiten uitgebracht, waaronder een variëteit aan tomatenpendels, die steeds vaker in de bedden worden aangetroffen.

Lees Verder

Tuinders en tuinders zijn zeer veeleisend van hun oogst en zijn vaak niet tevreden met hen. Zelfs ervaren professionals zijn niet altijd in staat om de goede smaak van fruit te combineren met een groot gewas. Dit is volledig van toepassing op tomaten. Veel tomaten smaken heerlijk wanneer ze vers worden gebruikt, maar absoluut niet geschikt voor conservering en omgekeerd.

Lees Verder

Tomatensoorten "Kate" heeft zich perfect bewezen als een van de eerste soorten tomaat. Met zijn positieve eigenschappen, zoals weerstand tegen ziekten en ongunstige weersomstandigheden, heeft de tomatenvariëteit "Katya" erkenning gekregen voor miljoenen zomerverblijven. Zelfs beginnende tuinders kunnen zo'n tomaat planten, omdat er geen specifieke verzorging voor nodig is.

Lees Verder

Het tomatenras "Raspberry Giant" staat bekend om zijn smaak en grootte. Hij overwint tuinders met zijn interessante kleur, smaak en rendement. In dit artikel zullen we uitleggen hoe een tomaat "Raspberry Giant" te kweken, een beschrijving van de variëteit en kenmerken van zorg. "Raspberry Giant": beschrijving en kenmerken van het ras Tomaat "Raspberry Giant" is een bepalende variëteit, waarvan de teelt geen groeicontrole vereist en daarom is het niet nodig om groeipunten te knijpen.

Lees Verder

Elke tuinier zou graag tomaten op het perceel willen hebben die plezier zouden hebben met smaak en rendement. Een van deze soorten is gewijd aan onze beoordeling van vandaag. Tomaat "Bobcat": beschrijving en functies Laten we eens kijken waar deze variëteit opmerkelijk voor is en waar u op moet letten als deze wordt geteeld. Beschrijving van de struik De plant verwijst naar de gemiddelde grootte van de variëteiten.

Lees Verder

Tegenwoordig zijn er een groot aantal variëteiten van tomaat. Zeer populair is de variëteit "Red Guard", die in dit artikel zal worden besproken. Tomaat "Rode Garde": de geschiedenis van het fokken van een hybride In veel noordelijke gebieden, waar de zomerperiode vrij kort is, waren er tot voor kort problemen met het telen van tomaten.

Lees Verder

De smaak, het uiterlijk en de productiviteit van de vroegmoderne tomatensoorten "Mikado Pink" kregen een bevredigende beoordeling van de consument. Voor 2 jaar van bestaan, dit soort gereputeerde glorie van Europese ontwerpen en verdiende de onuitgesproken naam "imperiaal". Laten we stilstaan ​​bij de kenmerken van tomaten "Mikado roze" in de kenmerken en zorg.

Lees Verder

Frambozenvruchten van de tomatenvariëteit "Tretyakovsky f1" van de zaadproducent "Ural summer inwoner" concurreren adequaat tussen andere hybriden die zijn verschenen. In de reviews merken groentetelers de aangename smaak en het uiterlijk van tomaten, evenals hun hoge opbrengst. Laten we de kenmerken van de beschrijving en teelt van deze soort nachtschade nader onderzoeken.

Lees Verder