Meststof

Compost is een organische meststof die wordt verkregen als gevolg van de afbraak van verschillende organische stoffen onder invloed van micro-organismen. Het verbetert elke grond: klei maakt het meer kruimelig, zandig - in staat om vocht te accumuleren. Compostkist van leisteen met uw eigen handen. Het is noodzakelijk om een ​​plaats te vinden op een perceel waar ze niets zaaien of planten, waar sprake is van onvruchtbare grond.

Lees Verder

Boeren en tuinders hebben altijd naar manieren gezocht om de oogst te vergroten, omdat het gebruik van organische meststoffen erg duur en moeilijk te vinden is. Minerale meststoffen bleken goedkoper te zijn, ze geven hoge opbrengsten, maar na een tijdje merken de eigenaren van de percelen dat de bodem slechter wordt: het wordt licht, hard, zanderig en klontert niet samen.

Lees Verder

Cactussen worden steeds populairder om thuis te kweken. De plant is pretentieloos in de verzorging en bestand tegen droogte, zelfs als je vergeet om het water te geven, zal de cactus geen ongemak ervaren. Hoe een cactus te kiezen Er zijn verschillende van de meest aangepaste en favoriete plantentelers voor kameromstandigheden.

Lees Verder

De vraag hoe de opbrengst van tuinplanten kan worden verhoogd, blijft relevant in de moderne wereld. Het is vooral belangrijk voor bewoners van de zomer die niet kunnen bogen op de vruchtbaarheid van de bodem en een voldoende aantal insectenbestrijders. Daarom zullen we in dit artikel het hebben over het medicijn dat in staat is de eierstokken te stimuleren en de opbrengst te verhogen, namelijk de universele eierstokken en instructies voor het gebruik ervan.

Lees Verder

Iedereen die planten kweekt weet dat er zonder dressings geen gewas, geen eetbare gewassen of siergewassen zijn. Planten hebben niet genoeg voedingsstoffen in de bodem, bovendien zijn niet alle bodems voedzaam, dus met behulp van kunstmest moeten gewassen worden geholpen. In dit artikel zullen we het hebben over superfosfaat, de toepassing en eigenschappen ervan.

Lees Verder

Planten, vooral als ze op een arme grond leven, hebben voeding nodig om normaal te groeien en zich te ontwikkelen. Kaliummeststoffen helpen gewassen gemakkelijker droge en ijzige dagen te verdragen, kalium is vereist voor bloeiende planten bij ontluikende planten. Een van deze minerale meststoffen is kaliumnitraat.

Lees Verder

Bij het verbouwen van gewassen en fruitbomen is bemesten onmisbaar. De overvloed aan gewassen hangt van een aantal factoren af, maar de voedingswaarde van de grond is ver van de laatste plaats. Одним из популярных и эффективных удобрений является нитроаммофоска - высокоэффективное комплексное удобрение, содержащее в себе сразу три полезных компонента: азот, фосфор и калий.

Lees Verder

Wintergraanoogst produceert stabiele opbrengsten in de belangrijkste teeltgebieden en reageert zeer goed op het gebruik van meststoffen. Daarom zijn landbouwers in de federale regio's in de zuidelijke en noordelijke Kaukasus van de Russische Federatie begonnen met veldwerk voor vroege voorjaarsbemesting van wintergewassen, zo meldt het Russische Ministerie van Landbouw.

Lees Verder

Elke tuinman en tuinman weet wat bodemhumus is, hoe belangrijk het is voor hoge opbrengsten en weelderige vegetatie in de tuin. Velen waren zelfs betrokken bij de onafhankelijke productie. Beginnende hoveniers en tuinders begrijpen echter niet altijd wat er gezegd wordt, waarom dit bestanddeel van de grond nodig is, wat het beïnvloedt en waar het te krijgen is.

Lees Verder

Een goede oogst en de gezonde ontwikkeling van tuin- en tuingewassen zijn onmogelijk zonder hun constante voeding. Bovendien is het noodzakelijk om deze procedure lang vóór het planten (in het stadium van het weken van de zaden) te beginnen en dan continu verder te gaan. Zoals u weet, zijn meststoffen mineraal en organisch, beide soorten zijn even noodzakelijk voor planten.

Lees Verder

Organische meststof "Signor Tomato", firma BIO VITA, positioneert zich als een ideaal voer voor tomaten en paprika's. Overweeg de samenstelling, de voordelen van het gebruik en het werkingsmechanisme van dit medicijn. Samenstelling, werkzame stof en afgiftevorm "Signor Tomato" - organische meststof, die een groot aantal chemicaliën bevat: stikstof, kalium en fosfor in een verhouding van 1: 4: 2.

Lees Verder

Kemira is een mineraalsupplement dat een complex van micro- en macronutriënten bevat voor bepaalde soorten planten. Het toepassingsgebied is vrij breed: het wordt gebruikt in tuinen, parken en landbouwwerkzaamheden. Algemene beschrijving Meststof "Kemira" ("Fertika") wordt aangeboden in de vorm van complexe minerale supplementen.

Lees Verder

Nitrophoska - complexe stikstof-fosfor-kaliummeststof, die wordt gebruikt om de opbrengst van alle tuin- en tuingewassen te verhogen. Vandaag bespreken we de populariteit van nitrofosfaat en de eigenschappen ervan, evenals de toepassingssnelheid voor verschillende planten. Chemische samenstelling en afgiftevorm Op basis van het bovenstaande wordt duidelijk dat nitrofosfaatkunstmest drie hoofdcomponenten bevat in de volgende dosering: stikstof - 11%; fosfor - 10%; kalium - 11%.

Lees Verder

Voor de normale ontwikkeling van een plant zijn drie voedingsstoffen nodig: stikstof, fosfor en kalium. Stikstof draagt ​​bij aan hun groei en vruchtvorming, fosfor versnelt de ontwikkeling en kalium helpt gewassen in de tuin om stress te overwinnen in de vorm van ongunstige omstandigheden, om ziekten aan te pakken, om hoogwaardige en lang opgeslagen gewassen te brengen.

Lees Verder

Het genormaliseerde gebruik van "Kalimagnezii" in de tuin of in de tuin draagt ​​bij tot een aanzienlijke toename van de vruchtbaarheid en verhoogt de kwaliteitskenmerken van het gewas. De echte ontdekking van deze stof is voor chlorofobe planten en arme, uitgeputte bodems. Wat is de "Kalimagneziya" -kunstmest, welke aanbevelingen geven de fabrikanten in de instructies, wanneer het nodig is en in welke doseringen om het te gebruiken - u vindt de antwoorden op deze vragen in ons artikel.

Lees Verder

Calciumnitraat wordt in de landbouw vaak gebruikt als topdressing van bloemplanten, groenten en fruitgewassen. In dit artikel zullen we het hebben over de nuttige eigenschappen van calciumnitraat en een korte instructie over het gebruik ervan overwegen. Calciumnitraat: de samenstelling van de meststof De samenstelling van de meststof is direct calcium, dat ongeveer 19% van het totale aantal elementen in beslag neemt.

Lees Verder

Elke tuinier wil een goede oogst van hun bedden krijgen, en het maakt niet uit, dit is een klein dacha-plot, met daarop aardappelen en komkommers geplant, of een groot landbouwveld. Aangezien de bodem na verloop van tijd uitgeput is, is het onmogelijk om gezonde planten te kweken zonder topdressing. Het is voor dit doel dat de natuurlijke meststof "Gumat + 7 Iodine" wordt gebruikt.

Lees Verder