Groeiende radijs

Elke tuinman op zijn werklijst heeft een cultuur, wanneer hij groeit, wat altijd iets is dat niet klopt, iets ja dat niet. Tussen dergelijke gewassen voor veel, radijzen zijn geen uitzondering. De meest vroegrijpe cultuur. Het lijkt erop dat er voldoende kennis is voor de teelt van radijs, maar de oogst is hoe dan ook niet gelukkig - arme staarten zullen groeien.

Lees Verder

Veel tuinders hebben radijzen in verband met de opening van het groenteseizoen, de lente-overvloed en de eerste overwinningen in de tuin. Immers, deze wortelgewassen hebben absoluut geen speciale voorwaarden nodig en zijn zo gemakkelijk te onderhouden. Maar helaas worden ze ook vaak de eerste teleurstellingen. Waarom de radijs naar de pijl gaat, bitterheid of holheid geeft, welke fouten groentetelers maken, wat te doen om het gewas te redden - we zullen dit later in het artikel vertellen.

Lees Verder

Radijs is een van de meest populaire wortelgroenten op de binnenlandse markt, en als je nog steeds de mogelijkheid overweegt om het het hele jaar door te laten groeien, dan is er helemaal geen prijs voor de plant. Om op elk moment van het jaar sappige en smakelijke wortelgewassen te krijgen, is het echter de moeite waard om te zorgen voor geschikte omstandigheden voor hun groei en ontwikkeling.

Lees Verder