Apricot Varieties

Abrikoos is een fruit- en bessencultuur, wat heel gebruikelijk is in onze regio. In gebieden van tuiniers neemt het een zeer belangrijke plaats in. De bloeiende en ruikende boom is niet echt om niet opgemerkt te worden in de lente van het jaar. Het bereik van deze cultuur is erg groot. Om abrikoos te kweken in je tuin kan elke tuinman, er zou een verlangen zijn.

Lees Verder

Het hebben van een eigen abrikozenboom in de tuin is een waar genoegen. Kolonovidny-abrikozenrassen "Prince March" zijn relatief recent in de Oekraïne geteeld en hebben nog geen brede distributie gekregen. Maak kennis met de kenmerken van abrikoos "Prince March", evenals met alle subtiliteiten van het planten en verzorgen van een boom.

Lees Verder

De meeste tuiniers van ons land hebben gehoord van perziken en abrikozen, die groter zijn, naar ananas ruiken en een ongeëvenaarde smaak en onderscheidende zoetheid hebben. In dit artikel zullen we het hebben over dit soort abrikoos, ook wel de perzik-hybride genoemd. Beschrijving van de boom De boom lijkt qua uiterlijk op de abrikoos, verwijst naar de variaties van gemiddelde groei.

Lees Verder