WC

De beste rust uit de vervuilde stadslucht, natuurlijk, in het land. Echter, zonder een aantal voorzieningen kan niet doen op het platteland. De behoefte aan een toilet doet je nadenken over de keuze van het type en de locatie voor een dergelijke constructie. Toilet in het land, hoe kies je een plek om te bouwen Voordat je een dacha-toilet met je eigen handen bouwt, moet je de locatie bepalen.

Lees Verder

Veel mensen worden geconfronteerd met het probleem van het reinigen van beerputten in suburbane gebieden. Als er geen centraal rioleringssysteem in het dorp is, moet je er zelf een uitrusten: een septic tank plaatsen of gewoon een gat graven. In elk geval is voor elk type beerput een regelmatige reiniging vereist. In dit artikel bespreken we de methoden en technieken voor het reinigen van beerputten.

Lees Verder

Een van de belangrijkste redenen waarom sommige mensen niet van rust houden in het land, is het gebrek aan voorzieningen. Comfortabel toiletbezoek neemt zeker een leidende positie in. Er zijn verschillende redenen waarom het bouwen van een toilet "hetzelfde als thuis" onmogelijk is - de onmogelijkheid om verbinding te maken met de zuiveringsinstallatie vanwege hun afgelegen ligging of de hoge kosten van een autonoom rioolstelsel.

Lees Verder