Abrikozen planten en verzorgen

Het is onmogelijk om mensen te vinden die niet aten en niet van de vrucht van de abrikoos. Dit is een erg smakelijke vrucht die alleen maar vreugde en gezondheidsvoordelen oplevert. Om een ​​abrikozenfruitboom in uw tuin te krijgen, betekent het u voorzien van zeer smakelijk fruit in de zomer, unieke jam, compotes en jam voor de winter voor een lange tijd.

Lees Verder

Aangenomen wordt dat abrikoos een zuidelijke cultuur is. Tuiniers hebben echter al manieren gevonden om deze prachtige boom in koele gebieden te laten groeien. De regio Moskou - de zone is vrij koud en de nachtvorst kan hier -30 ° C bereiken. Vanwege de klimatologische omstandigheden zijn de beste variëteiten abrikozen voor de regio Moskou winterrijke variëteiten van abrikozen.

Lees Verder

Abrikoos "Black Prince" is niet bekend bij alle tuinders, maar wint snel aan populariteit. Variatie - een hybride van abrikoos, kersenpruim en pruim, volgens de fokkers, bleek het als een resultaat van willekeurige bestuiving van abrikozenpruim. Vervolgens werd het licht verbeterd door toevoeging van de karakteristieke eigenschappen van de pruim.

Lees Verder

Zowel beginners als meer ervaren tuinders hebben een natuurlijke behoefte om iets bijzonders in hun tuin te laten groeien. Dit kan worden beschouwd als een zwarte abrikoos, die zijn naam kreeg vanwege de ongebruikelijke kleur van de vrucht. Abrikozenvariëteit "Kuban zwart": beschrijving Voordat u beslist om een ​​variëteit aan zwarte abrikoos "Kuban zwart" te kweken, moet u de beschrijving ervan bestuderen om te begrijpen welke omstandigheden voor dit gewas moeten worden georganiseerd, hoe goed te verzorgen en wat te bemesten.

Lees Verder