Zwarte appelbes

Appelbes (het wordt ook "appelbes" genoemd) is een plant met prachtige en briljante vruchten, gekenmerkt door een aangename, zure, zoete smaak. De bessen zijn rijk aan vitamine C-, P-, E-, PP- en B-vitaminen, daarnaast maken caronine en een aantal sporenelementen ook deel uit van de appelbes, waarvan de belangrijkste ijzer, boor, jodiumverbindingen, koper, mangaan en molybdeen zijn.

Lees Verder

Eigengemaakte wijn van appelbes is niet alleen een aangename smaak, maar ook helende eigenschappen, vooral als de drank wordt bereid zonder het gebruik van wodka. Het recept voor het maken van een zwartvruchtige wijn is vrij eenvoudig, hoewel het binnen twee maanden wordt voorbereid. Dit proces is echter niet alleen de moeite waard, maar zal ook voor beginners goed zijn, want er is geen groot aantal gespecialiseerde gebruiksvoorwerpen en speciale vaardigheden voor nodig.

Lees Verder

Black chokeberry gieten is een populaire alcoholische drank die gemakkelijk thuis kan worden bereid. Rowan-bessen hebben een groot voordeel dat ze tijdens de bereiding naar de drank overbrengen, en het kan als medicijn in kleine doses worden gebruikt. Kenmerken van de selectie van bessen Zwarte appelbes, die nog steeds te vinden is onder de naam chokeberry Aronia - dit zijn bessen met een geweldig aroma en een unieke samenstelling van vitamines en mineralen.

Lees Verder