Peren planten

Er zijn nogal wat variëteiten van peren. Er zijn elite rassen die erg populair zijn, en er zijn bewezen rassen die het respect van tuiniers hebben gewonnen. In het laatste geval kun je altijd zeker zijn. Een prominente vertegenwoordiger van deze variëteit is de kathedraalpeer. Perencathedra, beschrijving van het ras Deze variëteit is in 1990 gefokt

Lees Verder

Een van de meest populaire en gewilde variëteiten van peren is de "Moskoviet". Deze pretentieloze fruitboom brengt vrij grote opbrengsten van peren en vereist geen speciale zorg. Weet je dat? Peer "Moskoviet" werd gekweekt door vrije bestuiving van zaailingen van "Kieffer" variëteit. Zij was het die de meest populaire variëteit van peren in de regio Moskou werd.

Lees Verder

In dit artikel zullen we ons concentreren op het soort peer "Lyubimitsa Yakovleva." Je zult alle nodige informatie vinden die je zal helpen deze fruitboom te planten en te laten groeien. Peer "Favoriete Yakovlev", algemene informatie Voor het planten van peer "Favoriete Yakovlev" moet je een korte beschrijving van het ras lezen en kennis maken met interessante historische feiten.

Lees Verder