Uitrusting

Zelfs met de komst van de winter stopt het werk op het erf en in de tuin niet. Sneeuwruimen is een zeer tijdrovend proces, dat indrukwekkende fysieke kosten van een persoon vereist. Maar hoe zit het met degenen die, vanwege hun leeftijd of ziekte, het zich niet kunnen veroorloven om een ​​schop intensief te slingeren? Veel slimme tuinders die voor hun gezondheid zorgen en niet veel tijd en moeite willen besteden aan zwaar lichamelijk werk, gebruiken een handmatige sneeuwblazer.

Lees Verder

Moderne huishouddrogers zijn een geweldige manier om tijd te besparen en gezonde producten te maken voor het hele gezin. De unieke Ezidri Snackmaker FD500-droger is een uitstekende keuze die u zal verrassen met zijn functies. Dit is de perfecte alleskunner, aangepast aan verschillende droogopties.

Lees Verder

Er is zo'n prachtig gezegde: "Bereid een slee in de zomer ...", wat betekent dat je je van tevoren moet voorbereiden op de winter. Dit geldt ook voor de aanschaf van producten. Gebrek aan vitamines voelt niet alleen het lichaam van de persoon die in de winter groenten, fruit en kruiden eet met de hoogste inhoud.

Lees Verder

Iedereen die ervaring heeft met de aardappelteelt is bekend met de handmatige technologie van houthakkers. Om dit proces te vergemakkelijken, kunt u met uw eigen handen een graafmachine van een fiets maken. Werkingsprincipe Hoe u uw werk kunt verminderen, gemakkelijk te begrijpen. Het principe van zelfgemaakte hiller voor aardappelen is eenvoudig.

Lees Verder

Er zijn verschillende situaties waarin een spuug op een zomerhuisje of een plattelandskavel optimaal van pas kan komen: de regens zijn voorbij en het gras is sterk gegroeid; er is te veel gras voor trimmer en geen grasmaaier; je moet het gras maaien op een ongemakkelijke plek voor de grasmaaier (ongelijke grond, in de buurt van struiken of bomen).

Lees Verder