Groene bonen

Aspergebonen zijn een cultuur van de peulvruchtenfamilie die tot de suikervariëteit behoort. Aspergebonen hebben andere namen, zoals groen, groen of suiker. Er zijn meer dan 90 soorten van deze cultuur, verschillend in bloeitijd en de vorm van bloeiwijzen. In de bonen van aspergebonen zit geen perkamentlaag, waardoor je de hele pod heel kunt eten.

Lees Verder

Onder de tamelijk grote plantaardige familie van peulvruchten behoren bonen vol vertrouwen tot de eerste soorten herkenning en teelt. Maar aspergebonen, waarvan variëteiten ons een uitstekende smaak geven in eten en esthetisch plezier scheppen in de zomerse inrichting, een beetje schaduwrijk. Ondertussen is de keuze erg groot en moet er voorzichtiger mee worden omgegaan.

Lees Verder

Tuinders houden ervan om te experimenteren, en vaak zien de bedden op onze bedden ongewone planten voor onze ogen. Op een van deze "aliens" - groenteboon vigna, zullen we vertellen. Vigna vegetable: description Dit is een plant van de vlinderbloemigenfamilie. Ook bekend als cowpea. Het kan groeien als een struik of half-crost, maar de meeste soorten ontwikkelen zich als krullerig.

Lees Verder

Rijk aan vitamines en mineralen, de samenstelling van aspergebonen, samen met het lage caloriegehalte - zijn de belangrijkste geheimen van de populariteit van peulvruchten. Een verscheidenheid aan gerechten kan worden bereid zonder speciale vaardigheden in koken en tijdrovend. Het is genoeg om een ​​paar druppels zonnebloemolie en zout aan de gekookte bonen toe te voegen - dieetvoeding voor vrouwen is klaar.

Lees Verder

Informatie over het verbouwen van gewone bonen zal geen zomervakantie verbazen, wat niet gezegd kan worden over aspergebonen, die alleen maar aan populariteit wint en zijn plaats begint te veroveren in de tuinen van Oost-Europeanen. Daarom, laten we begrijpen hoe aspergebonen in de grond te planten, welke zorg moet worden besteed en hoe het te beschermen tegen ongedierte.

Lees Verder