Datsja

Elke tuinbezitter wil het oog laven met correct gekozen verhoudingen en correcte lijnen, en dat de volledige buitenwijk volledig overeenkomt met alle toekomstige ideeën van de eigenaar, zal de juiste planning hem te hulp schieten. Hoe het probleem van de planning te benaderen? Als je je gaat bezighouden met het bedenken van de lay-out van het tuinperceel voor zes of meer hectare, beantwoord dan eerst de volgende vragen: Wat is de opluchting van het gebied?

Lees Verder

Het zomerhuis zal ongetwijfeld de meest gewilde en favoriete vakantieplek voor het hele gezin zijn. Het is perfect voor 's avonds vriendelijke bijeenkomsten met kebab of barbecue. In een ruim, gezellig prieel kan een groot bedrijf zich comfortabel vestigen. Prieel met uw eigen handen, kies het materiaal voor constructie. Dus, het is beslist!

Lees Verder

Benzine maaiers en trimmers zijn erg handig, compact en manoeuvreerbaar, geschikt voor werk in elk huisje. Ze hebben te maken met gras in gebieden met verschillend terrein en verschillende groottes. Bijzonder voordelig is het gebruik ervan op smalle, moeilijk bereikbare plaatsen voor grasmaaiers. Bovendien zijn ze goedkoper en gemakkelijker te onderhouden dan een grasmaaier.

Lees Verder

Het raffineren van gezinspercelen bezet altijd een van de belangrijkste plaatsen in de gedachten van de eigenaar. Wanneer het huis is gebouwd en de tuin en tuin zijn geplant, wil ik een plek hebben waar je kunt ontspannen. Hier helpt u de structuur, die in een korte tijd kan worden gemaakt en doe het zelf. Overweeg hoe je met je eigen handen een pergola bouwt, stap voor stap instructies en foto's van de mooiste ontwerpen leest.

Lees Verder

In de zomer wil je vaak in de frisse lucht zitten, door een boek kijken of gewoon de natuur bewonderen, zodat de zon niet in de weg zit. Technologie staat niet stil, en in onze tijd bouwen velen zomerhuis-tuinhuisjes gemaakt van polycarbonaat - een materiaal dat toepassing heeft gevonden op vele gebieden van activiteit. Vandaag zullen we leren hoe we een prieel met polycarbonaat kunnen bouwen met onze eigen handen, de voor- en nadelen evalueren en de bouwstappen in detail uitschrijven.

Lees Verder

Bijna elke zomervolger heeft zijn eigen kelder op de locatie. En degenen die het niet hebben, hebben waarschijnlijk meer dan eens gedacht aan het bouwen van zo'n kamer. Opslag van conservering in de kelder wordt al lang door mensen beoefend. Daarom zullen we u in dit artikel vertellen hoe u een kelder kunt bouwen met uw eigen handen zonder de hulp van bouwers.

Lees Verder

Als je vaak kebabs in de tuin kookt, moet je eerst een grill kopen of een geïmproviseerde versie van de stenen leggen. Een gekochte ijzeren grill ziet er afgezaagd uit en als het na het einde van de maaltijd nergens te krijgen is, zal de ijzeren structuur snel roesten en onbruikbaar worden. Vooral omdat je een aanzienlijk bedrag moet betalen bij de aankoop.

Lees Verder

Rust in het land met kinderen kan nog leuker worden gemaakt door de site te voorzien van interessante elementen en structuren. Dit is een barbecuehoek en een speeltuin of een heel complex. In dit artikel zullen we kijken naar de productie en assemblage van een houten schommel voor het geven met je eigen handen, tekeningen en foto's van verschillende bouwopties.

Lees Verder

Tegenwoordig proberen tuinders niet alleen te verrassen door originele en zeldzame planten te planten, maar ook door hun percelen te versieren. Lieveheersbeestje, met de hand gemaakt, is een zeer ongewoon handwerk en complementeert tuinsamenstellingen. Van stenen Voor de vervaardiging van lieveheersbeestjes hebben we nodig: een zwarte gelpen; potloden; verschillende borstels; acrylverf en vernis; wat lijm voor lijm

Lees Verder

De technologie om een ​​dakbedekking te creëren met twee schuine buitenmuren is een van de meest populaire ter wereld. Het maakt het mogelijk om de structuur maximaal te beschermen tegen allerlei neerslag en om een ​​voldoende grote zolderkamer te creëren. Ondanks de eenvoud van de constructie van een dergelijk dak, wordt voor veel bouwers de amateurconstructie van deze constructie een moeilijke taak.

Lees Verder

Zolder - dit is een gezellige kamer, die zich direct onder het dak bevindt, dat is in feite een residentiële zolder. Tegenwoordig wordt het steeds meer gebruikt bij de bouw van landhuizen en cottages. Bij gebruik van de zolder als woonkamer moet er echter rekening mee worden gehouden dat hoogwaardige dakisolatie nodig is, omdat deze in de winter te koel en vochtig kan zijn en in de zomer erg heet.

Lees Verder

Zijn lang-brandende kachels vrijstaande verplaatsbare kachels gemaakt met industriële methoden of met uw eigen handen (met uw eigen) met periodiek ingestelde brandstof en onafhankelijk? instelbare brandduur. Definitie van de term "branden op lange termijn" In een conventionele oven brandt de brandstofknop binnen enkele uren af, verwarmt snel de kamer, maar koelt ook snel af.

Lees Verder

Elke dag gooit de mensheid een enorme hoeveelheid plastic producten, niet denkend aan het milieu, maar dergelijk afval kan in het dagelijks leven worden gebruikt. In het bijzonder hebben veel vakmensen zich aangepast om bloemen te produceren uit een lege plastic fles voor interieur- en tuindecoratie. Hoe u dit kunt doen en wat nuttig is, kunt u het volgende overwegen.

Lees Verder

Vroeg of laat denken de eigenaren van dachas, die niet het geluk hebben om een ​​gecentraliseerde watervoorziening te hebben, na over de vraag om een ​​bron van water te vinden. In dit geval is de enige optie de ondergrondse horizon. Om te bepalen welke van de waterwinningsmethoden moet worden gekozen - een put of een put, moet men de voor- en nadelen van elk van hen te weten komen.

Lees Verder

Bij afwezigheid van water in een buitenstedelijk gebied, putten de eigenaars meestal uit boorputten of graafputten. Het is belangrijk dat het water van goede kwaliteit was. Daarom is het zelfs vóór het begin van de werkzaamheden zinvol om meer in detail het probleem van het voorkomen van grondwater, hun variëteiten en zoekmethoden, en methoden voor het bepalen van de kwaliteit van drinkwater te bestuderen - we zullen dit alles in het artikel analyseren.

Lees Verder