Hibiscus

Chinese roos of hibiscus is een vrij bekende en populaire kamerplant, ondanks het feit dat dit lange tijd wordt toegeschreven aan verschillende mystieke eigenschappen. Veel tekens en bijgeloof worden geassocieerd met hibiscus, maar het heeft ook nuttige eigenschappen. Weet je dat? De rode hibiscusbloem is aanwezig op het wapenschild van Maleisië, en in zijn hoofdstad is er een mooi Hibiscus-park, waarin meer dan 2000 planten groeien.

Lees Verder

Hibiscus is een heldere vertegenwoordiger van de familie Malvaceae, met kleurrijke, mooie, exotische bloemen en zacht, wees naar de uiteinden, smaragdgroene bladeren. Verdeeld in een tropische omgeving. Vanwege zijn exotische schoonheid en pretentieloosheid, wordt het veel gekweekt als een huisbloem, wordt hibiscus ook gegeten, gedragen als decoratie en zelfs gebruikt voor het maken van verf.

Lees Verder

Uitgevoerd een kamer voor een kind, probeert elke ouder de meest bruikbare en veilige dingen te kiezen. Dit geldt ook voor kamerbloemen voor een kinderkamer, omdat ze lange tijd de buren van je baby zijn. We zullen praten over hoe de juiste keuze te maken en geen fout maken in dit artikel. Weet je dat? Het kind zal niet alleen geïnteresseerd zijn in de plant zelf, maar ook in de pot waarin het zal groeien.

Lees Verder

Niet-pretentieuze kamerplanten zijn nodig voor mensen om een ​​niet-belastende huisesthetiek te creëren. Zonder de beste eigenschappen te verliezen met minimale zorg, maken mooie, eenvoudige bloemen in binnenruimtes het mogelijk om de rust kalm en zorgeloos te maken. Sansevieria Teschin-taal, Afrikaanse hennep, snoekstaart - zo verschillend genoemd sansevieriya.

Lees Verder

Waarom geen kopje thee? Maar er komt een moment dat zwarte en groene thee stoort en verschillende toevoegingen niet redden. Plus, groene thee bevat meer cafeïne dan koffie en kan in grote hoeveelheden zelfs schadelijk zijn. Kom dan een bloem als hibiscus te hulp. Hibiscus heeft een ongelooflijke smaak, aangename kleur en niet te vergeten de heilzame eigenschappen van hibiscus.

Lees Verder

Hibiscus in al zijn diversiteit is over de hele wereld vertegenwoordigd. Deze prachtige bloemen van de gewone Malvova-familie in de vrije en gecultiveerde flora worden gevonden in de vorm van eenjarige en meerjarige, groenblijvende en loofbomen, heesters, kruidachtige en kamerplanten. In de natte ooievaarhoudende uien van Zuidoost-Azië, waar ze vandaan komen, kun je het continue struikgewas van delicate knoppen met grote bloembladen bewonderen.

Lees Verder

Een goede formatie en combinatie van verschillende planten spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van het landschap van het tuinperceel. Goed geselecteerde bloeiende struiken voor de tuin zullen het oog lusten en versieren van de lente tot de late herfst. Met behulp van struiken kunt u het tuinlandschap diversifiëren, het grondgebied verdelen en er nieuwe accenten aan toevoegen.

Lees Verder