Behandeling van plantenziekten

Gloxinia is een knolachtige plant met charmante trechtervormige bloemen, fluwelen bladeren en een enigszins verkorte stengel, die een lid is van de Gesneriyev-familie. In zijn natuurlijke omgeving is hij te vinden in de tropische regenwouden van Peru en Brazilië.Gloxinia is pretentieloos, maar om thuis normaal te kunnen groeien en zich normaal te kunnen ontwikkelen, moet de teler wat inspanningen leveren.

Lees Verder

Fungiciden zijn stoffen die pathogenen van verschillende planten gedeeltelijk onderdrukken of vernietigen. Er zijn verschillende classificaties van dit type pesticiden, afhankelijk van de actie, de chemische eigenschappen en de wijze van toepassing. Vervolgens bieden we een volledige lijst van fungiciden, gepresenteerd in de vorm van een lijst van de meest populaire formuleringen voor planten met namen en beschrijvingen.

Lees Verder

De agrochemische drug "Ordan" adviseert om druiven, uien, tomaten, komkommers, aardappelen en andere nachtschade te beschermen tegen schimmelziekten. Veel hulpmiddelen veroorzaken verslavende sporen aan actieve ingrediënten en zijn niet bestand tegen Phytophthora, Verandose en Peronospora. Het is deze kwaliteit die het fungicide "Ordan" onderscheidt, dat geen stoffen bevat waaraan schimmels zich kunnen aanpassen.

Lees Verder

Elke tuinier moet vroeg of laat bomen en struiken overwinnen van onverzadigbare plagen en behandelen tegen ziektes. En elk heeft zijn eigen methoden om met ze om te gaan, bewezen ervaring. Er zijn veel medicijnen op de markt voor deze doeleinden, en nu zullen we het hebben over een van deze genaamd Previkur Energy.

Lees Verder