Bedekkend materiaal

Voordat u een broeikas met uw eigen handen maakt, moet u beslissen voor welke taken u deze nodig heeft. Wilt u gewoon zaailingen in een klein hoekje laten groeien, wilt u er volledig in groeien, of gaat u filmrolluiken opheffen, waardoor de warmte in de kas wordt aangepast. Misschien vraag je je af hoe je een gewone kas kunt maken.

Lees Verder

Veel tuiniers en tuinders, die voorheen zaagsel, turf of groen in de vorm van een mulchmateriaal gebruikten, schakelden uiteindelijk over op agrofibre. Dit bekledingsmateriaal wordt niet alleen gebruikt door grote agrarische bedrijven, maar ook door kleine bedrijven. Vandaag zullen we leren wat agrofiber is, het gebruik ervan bespreken en ook de fijne kneepjes van de werking onderzoeken.

Lees Verder

Professionele boeren en amateurtuinders hebben één taak: een gewas laten groeien en het beschermen tegen extreme weersomstandigheden, ziekten en plagen. Tegenwoordig is het veel gemakkelijker om dit te doen dan voorheen, als je dekmateriaal van goede kwaliteit gebruikt - Agrotex. Beschrijving en materiaaleigenschappen Het afdekmateriaal "Agrotex" is een niet-geweven agrofibre, ademhaling en licht, vervaardigd volgens de spingebonden technologie.

Lees Verder

Heel vaak is het bij het zaaien van zaden noodzakelijk om verschillende soorten teelten in een kas te voorzien. Gebruik speciale materialen voor beschutting om zaailingen tegen wind, kou en andere externe factoren te beschermen. In ons artikel zullen we lutrasil beschrijven, vertellen wat het is en hoe het te gebruiken.

Lees Verder