Kool

Chinese kool pak-choi is een groente die lijkt op spinazie qua uiterlijk, en rucola in smaak. Maar verwar ze niet. Dit product is geweldig omdat het wordt gebruikt in de geneeskunde, koken en zelfs in landschapsontwerp. Laten we eens kijken wat een pak choi is. Cultuurbeschrijving Deze cultuur is al heel lang populair in China, Korea en Japan.

Lees Verder

Rode kool wordt heel vaak gebruikt bij de bereiding van verse salades, omdat het een heldere kleur en een uitgesproken smaak heeft. In een professionele keuken helpt een dergelijke groente een speciale schaduw te geven aan gekookte rijst. Wat betreft de voorbereidingen voor de winter van rode kool, het is een gevestigde waarde in eenvoudige opslagmethoden.

Lees Verder

Заготовка консервации на зиму - хороший способ запастись витаминами перед холодным временем года. Traditioneel is een van de meest voorkomende opties om kool te pekelen en te pekelen, en als er vrij veel bekend is over de eerste, dan kunnen veel van de eigenaren van de tweede alleen raden: alles lijkt uiterst eenvoudig en begrijpelijk.

Lees Verder

Kool is niet alleen heel lekker, maar ook een nuttige groente. In het warme seizoen, wanneer jonge kool in de schappen verschijnt, haast iedereen zich om een ​​smakelijke en gezonde salade te maken. Echter, dichter bij de winter proberen veel mensen thuis een ingemaakte versie te bereiden met verschillende toevoegingen. In dit artikel presenteren we verschillende recepten voor kool met azijn, bespreken het kookproces niet alleen smakelijk, maar ook een nuttig product, dat veel wordt gebruikt in diëten voor gewichtsverlies.

Lees Verder

Er zijn veel recepten voor zuurkool, die populair zijn in verschillende landen van de wereld, en de geheime ingrediënten en subtiliteiten van het koken van dit gerecht worden van generatie op generatie doorgegeven. In dit artikel zullen we kijken naar een van de heerlijkste Georgische zuurkoolrecepten, die steeds vaker door huisvrouwen worden klaargemaakt als voorbereiding op de winter of voor onmiddellijke consumptie.

Lees Verder

Iedereen weet dat groenten erg gezond zijn, maar in de winter wordt het moeilijker om het menu te diversifiëren, omdat ze niet alleen duurder worden, maar vaak ook hun smaak verliezen. Plantaardige stukken, bijvoorbeeld zuurkool, die sneller kookt dan sauer, en een pikantere smaak hebben, zullen helpen om een ​​stukje zomer in de winter te krijgen.

Lees Verder

De traditionele recepten van zuurkool, veel huisvrouwen wijzigen vaak naar uw smaak, het toevoegen van verschillende kruiden, fruit en bessen. Een van deze heerlijke innovaties is de tandem van de kool-veenbes. Om het voorgerecht perfect te maken, moet je de geheimen van koken kennen. Over dit blijven we praten. Welke kool is het beste om te nemen? Van een verscheidenheid aan witte koolsoorten kan een ervaren gastvrouw gemakkelijk die ene kiezen die meer geschikt is voor zuurdesem of zouten.

Lees Verder