Teelt van komkommers in de volle grond

Zelfs de meest ervaren tuinman, die al meer dan een jaar verschillende gewassen op zijn perceel heeft geplant, kan niet nalaten een paar bedden voor komkommers te selecteren. Het is al een traditie geworden - in de zomer kweken we dit gewas, verzamelen we het fruit, rollen het in banken en in de winter genieten we van ingeblikte goederen. Sommige mensen denken dat het noodzakelijk is om groenten in een open grond te planten, alsof ze in de oorspronkelijke vorm zijn, en dit is de enige manier om de meest nuttige en smakelijke oogsten te krijgen.

Lees Verder

Komkommer is een van de meest gevraagde groenten, vers of in blik geconsumeerd. Gemarineerde augurken en augurken - de eerste feestelijke snack op onze tafels. Om komkommers te laten groeien, moet je proberen de groente alle noodzakelijke elementen te geven voor een goede oogst. Een beetje theorie: de basisregels voor het voeren van komkommers Komkommer wordt beschouwd als de meest grillige tuinbouw.

Lees Verder

Komkommers geplant bijna elke zomer bewoner. Niet iedereen weet echter wanneer en hoe ze goed moeten worden geplant om de best mogelijke oogst te krijgen. En komkommer is een grillige groente die een aantal eisen stelt aan zaaien en verzorgen. Met optimale plantdata en goede aandacht kan de plant groeien en vrucht dragen, zowel in kassen als in de open lucht.

Lees Verder

Het kweken van komkommers in het open veld is erg belangrijk om aan alle voorwaarden van dit proces te voldoen en een goede verzorging te garanderen. Van bijzonder belang is de juistheid van water geven. In het artikel zullen we beschrijven hoe komkommers water geven in het open veld om een ​​rijke oogst van hoge kwaliteit te krijgen. Voorwaarden voor het kweken van komkommers Voordat u begint met het telen van een gewas, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de omstandigheden die nodig zijn voor de normale groei van de groente.

Lees Verder