Groenten

Courgette is een waardevol voedingsproduct met een rijke vitaminestam en een uitstekende smaak. Het is onmisbaar in uw dieet, als u gezond en gezond plantaardig voedsel prefereert. Zeker, veel verse courgette kan alleen in het zomerseizoen worden gegeten en om de smaak van de groente het hele jaar door te ervaren, nemen veel huisvrouwen hun toevlucht tot voorbereidingen: groenten in blik en salades, marinades en zelfs courgettes.

Lees Verder

Het gebrek aan natuurlijke vitamines heeft een acuut effect op het menselijk lichaam in het winterseizoen. Een gebrek aan zon, verse groenten en fruit leidt tot een verzwakking van het immuunsysteem, vitamine-deficiëntie en een verhoogd risico op ARVI-aandoeningen. Moderne technologieën maken het echter mogelijk, zelfs in het koude seizoen, om een ​​voldoende aantal nuttige elementen te verkrijgen - bijvoorbeeld van gedroogde vruchten.

Lees Verder

Ondanks het feit dat raap een van de naaste familieleden is van de gebruikelijke rapen en radijzen, groeien maar weinig mensen het in hun tuinen, zelfs niet wetend over de grote voordelen die het kan brengen voor het lichaam. Wij bieden aan om kennis te maken met alle eigenschappen van deze wortel en de mogelijkheden van het gebruik ervan in verschillende levenssferen.

Lees Verder

Als je van ingeblikt eten houdt, heb je waarschijnlijk voor het probleem gestaan ​​om te kiezen welke pot je vandaag wilt openen, wat je meer wilt - komkommers of tomaten, welke groenten beter gecombineerd worden met aardappelen (ontbijtgranen, pasta, enz.). Om het te elimineren, kunt u een schotel bereiden met een gevarieerde reeks groenten naar believen.

Lees Verder

Vers sap is een goed begin van de dag. Dat is tenminste de algemeen aanvaarde mening. Deze drankjes zijn echt helder, smakelijk, gezond, aangenaam naar de smaak - we nemen ze graag in uw dieet op en wij beschouwen dit als de juiste keuze. De wetenschap staat echter niet stil, en recente studies beweren dat alles niet zo eenvoudig is.

Lees Verder