Turkije fokken

Het fokken van pluimvee is redelijk winstgevend en gemakkelijk. Maar kippen, ganzen of eenden zijn niet in staat om zo'n grote hoeveelheid vlees te leveren om hen een groot gezin te voeden. In dit geval zijn de ideale opties kalkoenen, waarvan het gewicht 20-30 kilogram kan bereiken. Deze vogels hebben veel andere voordelen, waarvan het belangrijkste hun uitstekende vlees is.

Lees Verder

Tegenwoordig is het fokken van vogels in particuliere huizen heel gewoon. In dit artikel zullen we uitleggen hoe we thuis kalkoeneieren kunnen incuberen en welke regels moeten worden gevolgd. Selectie en opslag van eieren De selectie van eieren is een van de belangrijke fasen in het fokken van kuikens. Kalkoeneieren zijn wit of bruin van kleur, die wordt verdund met kleine stippen.

Lees Verder

Het proces van het fokken van kuikens met een broedmachine is een werk met een speciaal regime, waarin levensvatbare en gezonde kuikens naar deze wereld komen. Kiezen voor een broedmachine Boeren-pluimveehouders hebben al lang opgemerkt dat met de juiste incubatie van kalkoeneieren er meer kuikens verschijnen (als percentage) dan met natuurlijke incubatie door het vrouwtje (vaak worden kalkoenen die deel uitmaken van de koppeling verpletterd door hun gewicht).

Lees Verder

Kalkoenen houden is niet moeilijk en winstgevend genoeg: vlees in de voeding is altijd in prijs en het gewicht van het karkas is meer dan bijvoorbeeld in kip en zelfs in ganzen. Over het gewicht van de kalkoen en vertel je in dit artikel: waar het van afhangt en om welke redenen de vogel niet de gewenste massa bereikt. Wat bepaalt het gewicht Laten we eens kijken naar de redenen die het gewicht van de vogel kunnen beïnvloeden: de vloer - vrouwtjes wegen meestal ongeveer vijf kilogram minder dan mannen; ras - vogels verschillen in grootte, lichaamsstructuur; Leeftijd - ideaal voor vlees is 5-6 maanden.

Lees Verder