Top dressing

Een volledige beschrijving van de kenmerken van deze plant combineert vele tegenstrijdigheden. In deze familie zijn er zowel hoge als lage struiken. Hout en lianovidny-type. Met smakelijk fruit of decoratieve processen. Meer dan 200 soorten van deze plant zijn bekend. Decoratieve kamperfoelie: soorten en variëteiten Decoratieve kamperfoelie omvat vaak soorten met een krulvorm.

Lees Verder

Rabarber is een overblijvend kruid behorend tot de boekweitfamilie, met een krachtige wortelstok en grote bladeren, gelegen op dikke en lange bladstelen. Bladstelen groeien tot 80 cm lang en tot 4 cm dik, hun gewicht kan oplopen tot 1 kg. In dit artikel zullen we praten over de regels voor het kweken en oogsten van rabarber.

Lees Verder

Lavendel (Lat. Lavandula) - een vertegenwoordiger van het geslacht van planten van de familie yasnotkovyh (Lamiaceae of Labiatae). De naam komt van het Grieks. "Lava", wat "wassen" betekent, is te wijten aan het feit dat in het oude Griekenland lavendel aan de baden werd toegevoegd. Botanici scheiden ongeveer 47 soorten van deze plant uit. Lavendel komt uit de Middellandse Zee.

Lees Verder

Clematis, clematis, wijnstokken - zodra ze deze heerlijke bloem niet noemen. Je kunt hem waarschijnlijk in alle uithoeken van de wereld ontmoeten. Op dit moment hebben wetenschappers meer dan 300 soorten van deze plant afgeleid - van decoratieve, balkon tentoonstellingsstukken tot klimmen ondersoorten, die worden gebruikt voor het decoreren van muren, tuinhuisjes en andere dingen.

Lees Verder

Meststoffen, zoals kalium en natrium humate, zijn al lang populaire verbanden geworden. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, maar tegelijkertijd zeer effectief. Humaten - wat het is Laten we humat beter beschouwen en definiëren wat het is. Humaten zijn een grote groep medicijnen, ze zijn gemaakt van zouten van humuszuren, die gemakkelijk oplosbaar zijn.

Lees Verder

Tegenwoordig zijn de schappen van landbouwwinkels vol met verschillende plantenvoeding. Maar een van de belangrijkste doelen van tuiniers is de voordelen en natuurlijkheid van de geteelde gewassen. Het aanbod van winkels is in dit opzicht niet altijd nuttig. Er is een uitstekende, en vooral goedkope, alternatieve - netelmeststof voor planten.

Lees Verder