Roest

Tijdens de periode van actieve ontwikkeling van landbouwtechnologieën is het gemakkelijk om een ​​perenvariëteit te vinden die geschikt is voor specifieke omstandigheden. Er zijn verschillende soorten peren, van verzameling tot de zogenaamde "werkers". "Werken" -variëteiten zijn beproefd in de tijd en variëteiten van peren. Deze omvatten peer "kathedraal", won de liefde van tuiniers vanwege de eenvoud van zorg en voorspelbare resultaten.

Lees Verder

Godetia is een jaarlijkse tuinbloem uit de familie van de vrouwtjes. Er zijn ongeveer 20 soorten planten die te vinden zijn op de Amerikaanse continenten. De bloemen van de plant zijn als azalea's. Godetia is de eerste schoonheid onder zijn familie en wordt het meest gebruikt in landschapstuinontwerp. Weet je dat?

Lees Verder

Periwinkle is een mooie en delicate bloem, vaak gebruikt in composities met sierheesters en bloemen bij het versieren van tuinen, parken en lanen. Tegenwoordig zijn er maximaal twee dozijn soorten van deze plant, elk heeft zijn eigen uiterlijke kenmerken, maar wanneer ze worden gekweekt, vereisen ze allemaal bijna dezelfde aanpak.

Lees Verder

Epiphyllum cactus is een epifytische plant met luchtwortels. Stelen van een bloem van lichtgroene kleur plat of trihedraal, met golvende of gekartelde randen. De plant bereikt een hoogte van ongeveer 60-70 cm en heeft daarom ondersteuning nodig. De knop heeft de vorm van een trechter, de lengte kan oplopen tot 40 cm. De bloemen van de cactus hebben een roze, witte, rode, gele, paarse kleur, hun diameter varieert tussen de 10-12 cm.

Lees Verder

Een van de populaire evergreens is thuja. Het is geplant in parken, steegjes, versiert het gebied in de buurt van administratieve gebouwen, vaak geplant in de datsja of tuinpercelen. Helaas, thuja is vatbaar voor ziekten en plagen, hoe hiermee om te gaan, beschouwen we in dit artikel. Hoe om te gaan met ziekten van thuja Gevecht met ziekten van thuja kan zijn, maar het is beter om ze te voorkomen.

Lees Verder

Appelbes heeft een redelijk goede immuniteit, dus ziekten en ongedierte storen het zeer zelden. De waarschijnlijkheid van de ziekte kan echter sterk variëren, afhankelijk van de geografische locatie, het klimaat, de nabijheid van andere planten en andere factoren. Daarom is het erg belangrijk om te weten welke plagen en ziekten kunnen voorkomen bij het kweken van appelbes om problemen met de plant te voorkomen.

Lees Verder

Mint is een van de meest beroemde kruiden, zonder welke het onmogelijk is om de smaak van veel gerechten en al uw favoriete drankjes te bedenken (het is genoeg om de beroemde Mojito te herinneren - een verfrissende cocktail in verband met zomer, zee en gelukzalige luiheid). Weet je dat? Mint wordt sinds mensenheugenis door de mensheid gebruikt.

Lees Verder

De stoneplant-pruim is een van de meest voorkomende tuingewassen. Net als alle andere fruit- en fruitbomen zijn pruimen vatbaar voor aantasting door ongedierte en worden ze door verschillende ziekten getroffen. Om ervoor te zorgen dat de teelt van dit gewas alleen maar plezier oplevert en de oogst van hoge kwaliteit en overvloedig is, moet elke tuinman de pruimziekten "in het gezicht" kennen en ermee kunnen omgaan.

Lees Verder

Anjer is een van de meest populaire bloemen die worden gebruikt voor het snijden in boeketten. Het wordt gekweekt in open grond en in kassen. Wilde en tuin bloemen worden meestal zelden ziek van verschillende soorten ziekten. Je kunt het niet zeggen over kasplanten, die vaak worden aangetast door bacteriën, schimmels, virussen.

Lees Verder

Vandaag zullen we ons concentreren op het kweken van Chabo-anjer in het open veld. Deze bloem is geliefd bij veel bloemkwekers vanwege het feit dat de plant vanaf de eerste dagen van de zomer tot laat in de herfst tevreden is met bloemen die kunnen worden gesneden als een geschenk of worden gebruikt om composities te maken. Anjer Shabo groeit tot 60 cm, en geeft voor één groeiseizoen maximaal 35 bloemscheuten.

Lees Verder

Het woord "roest" het meest geassocieerd met metaal. Het blijkt dat het ook een soort schimmelziekte van verschillende planten wordt genoemd, die in staat is de meeste aanplant te vernietigen, zo niet ermee om te gaan. Wat is gevaarlijke roest Roest bederft niet alleen het uiterlijk van de plant, maar vernietigt het ook van binnenuit.

Lees Verder