Frambozen groeien

Een van de meest favoriete gewassen van de tuinman is framboos. Een zeldzaam land zonder een frambozenstruik een of meer variëteiten. In dit artikel zullen we uitleggen hoe je kunt groeien en zorgen voor remontante frambozen. Hoe frambozen water geven, en of het gedaan moet worden Een van de belangrijkste geheimen van groeiende frambozen van deze soort is het juiste irrigatieregime.

Lees Verder

Raspberry Hercules - een werk van tuinbouwkunst. De droom van de tuinman komt uit - grote robijnrode bessen, vrucht in het jaar van planten, een indrukwekkende oogst, zelfs vorst, en dit alles zonder speciale trucs en zorgen. Weet je dat? De eigenaardigheid van de remontant (van pater Remontant - om op te staan, opnieuw te bloeien) frambozen - om twee keer per jaar vrucht te dragen.

Lees Verder

Gele framboos - een van de meest ongewone gewassen, die niet vaak voorkomt in de tuinieren. En het is absoluut tevergeefs, aangezien deze bes ooit eenmaal is gegroeid, is het al onmogelijk om het te weigeren. Gele framboos heeft verschillende voordelen boven de rode en zwarte variëteiten. Vanwege het lage gehalte aan anthocyanines (kleurstoffen), veroorzaakt het geen allergieën bij jonge kinderen en is het geschikt voor zwangere vrouwen.

Lees Verder

Hussar is een kwaliteits- en pretentieloze frambozenvariëteit die bij veel tuinders erkenning heeft gekregen. Zelfs met minimale zorg brengen struiken hoge opbrengsten met zich mee. Frambozen Huzarenbessen zijn groot, helder, zuurzoet en ongelooflijk aromatisch. Laten we verder gaan met de beschrijving van de cultivar van framboos Gusar, evenals leren over de kenmerken van het planten en verzorgen van dit gewas.

Lees Verder

Velen zijn gewend om alleen felroze of rode frambozen te zien, en slechts een klein deel van de boeren weet van het bestaan ​​van zwarte en gele frambozen. Dit is een grote zeldzaamheid om haar te ontmoeten in onze tuinen. Dit artikel concentreert zich op de raspberryvariëteit Yellow Giant. Vanwege de geringe hoeveelheid anthocyaninekleurstoffen, is het geschikt voor gebruik door jonge kinderen, allergieën en zwangere vrouwen.

Lees Verder

Frambozen worden al lang gerespecteerd door de bewoners van de zomer. Op de tuinpercelen kunt u al een unieke zwarte framboos ontmoeten. Deze plant brengt overvloedige opbrengsten, helpt bij verkoudheid en verschillende soorten zwarte frambozen verschillen van interessante smaak en kleur van bessen. Zwarte framboos wordt ook wel Blackberry-achtig genoemd. Ze is van de familie Rosaceae en kwam vanuit Noord-Amerika naar ons toe.

Lees Verder

Tegen de achtergrond van de gebruikelijke rode frambozensoorten ziet de zwarte versie er ongewoon exotisch uit, omdat deze in de huiselijke gebieden pijnlijk zeldzaam is. Wat kan ik zeggen, zelfs in de verkoop is het niet altijd mogelijk om zaailingen van zwarte framboos "Cumberland" te vinden, daarom geven maar weinig mensen om planten en verzorgen.

Lees Verder

Reparatie frambozenrassen zijn tegenwoordig erg populair bij tuinders. Raspberry "Atlant" verdient speciale erkenning vanwege de hoge weerstand tegen ziekten, en in dit artikel vindt u een beschrijving van de variëteit, foto's en zorgregels. Biologische kenmerken van het ras Om deze variëteit van frambozen van dichtbij te bekijken, zullen we voor het begin rekening houden met de biologische kenmerken en het uiterlijk ervan.

Lees Verder

Het is moeilijk om een ​​zomerresidentie te vinden, in het gebied waarvan een smakelijke en geurige framboos niet zou groeien. Samen met krenten, aardbeien en andere nuttige planten staat het in bijna elke tuin op de eerste plaats. Tegenwoordig zijn er meer dan 120 verschillende soorten planten, maar de meeste mensen zijn alleen geïnteresseerd in grote struiken met grote en heldere bessen.

Lees Verder

Frambozenstruiken zijn zeer aantrekkelijk voor de tuinman, niet alleen omdat ze vrucht kunnen dragen, maar ook in verband met hun decoratieve functies. Geplant op de achtergrond van de muur of gras groepen van frambozen met kleurrijk fruit zullen een vrij mooie verschijning van bessen-bladachtige composities creëren.

Lees Verder

Degenen die geloven dat in het dichte frambozengewas van bessen meer rijpen dan op bijgesneden enkelstammige struiken, ze hebben het zeer ten onrechte. Als we de overwoekerde struik vergelijken en snoeien, zal het onmiddellijk opvallen dat de vruchten veel slechter rijpen onder het overvloedige blad, en de smaakkwaliteiten zijn zeker beter met die bessen die op bijgesneden enkele struiken groeiden.

Lees Verder

Raspberries variëteiten Kirzhach is al lang gegroeid op de dacha percelen van veel mensen. Het verschilt niet in sommige goddelijke eigenschappen, maar vanwege de normale opbrengst is vooral zorgvuldige zorg niet vereist. Daarom is deze raspberryvariëteit een van de meest populaire in ons land.

Lees Verder

Tegenwoordig zijn er een groot aantal frambozensoorten, waarvan de standaard erg populair zijn. Onlangs is de Canadese raspberryvariëteit, die een prominente vertegenwoordiger is van de beste variëteiten van deze groep, vaak te vinden op de dacha-percelen. In ons artikel zullen we een beschrijving van deze soort geven en beschrijven hoe je ervoor moet zorgen.

Lees Verder

We houden er allemaal van om heerlijke, vitamine-rijke bessen te eten in de zomer. Een van de meest voorkomende en favoriete frambozenrassen onder de zomerbewoners is de Pride of Russia. In ons artikel zullen we u vertellen wat deze variëteit is en hoe u voor de struiken moet zorgen. Beschrijving Framboos De trots van Rusland wordt vaak gevonden in zomerhuisjes en de beschrijving van de variëteit is bekend bij alle amateur-tuinders.

Lees Verder

Frambozen - heerlijke, geurige en ongelooflijk gezonde bessen. Over haar gedichten en liedjes. Tegelijkertijd is de plant absoluut niet pretentieus, en zelfs een beginneling kan een vruchtdragende struik laten groeien. Lente aanplant frambozen wordt beschouwd als de meest effectieve en productieve - laten we eens kijken naar waarom. Lentetermijnen Laten we uitzoeken wanneer frambozen in de lente worden geplant.

Lees Verder

Heerlijk en geurig, zoet en gezond, helende en zo'n favoriete bes - framboos. Het is moeilijk voor te stellen dat deze bes niet in de datsja staat, omdat het geen verhoogde aandacht vereist, met de juiste zorg voor frambozen in de lente, het zal een rijke oogst behagen. Het planten en verplanten van struiken Elke plant houdt van een bepaalde "zijn" samenstelling van de grond, een overvloed aan licht en buren.

Lees Verder

Wilt u een ongewone frambozenstruik met zoet fruit en decoratieve bladeren die op uw perceel lijken op een bramenboom? Deze bessenmix wordt Tibetaanse framboos genoemd. Tegenwoordig zijn inwoners van de Baltische staten en Polen hiervan op de hoogte, terwijl in Oekraïne de soort een onbekend wonder blijft. Laten we snel met hem kennis maken!

Lees Verder