Perenboomgaard

Heb je gehoord van de Chizhov-peer? En misschien heb je genoten van de sappige smaak en de wens om zo'n boom in je huis te planten? In ons artikel zullen we alles bekijken wat hiervoor nodig is. Beschrijving van het fruit (voordelen, nadelen) Chizhovskaya-peerhybride, gefokt door Russische fokkers, verkregen door kruising van twee goede variëteiten.

Lees Verder

Peer Lada Iedereen kijkt uit naar de lente, zomer, om niet alleen te genieten van de warmte en mooie dagen, maar ook om te genieten van de geschenken van de natuur. Natuurlijk wil iedereen snel het favoriete type fruit en professionele tuiniers proeven, en amateur-tuinders hebben de neiging om vroeg te oogsten. Het was met zo'n doel dat het Lada-perenras nog niet zo lang geleden verscheen.

Lees Verder

Vandaag, dankzij de actieve ontwikkeling van de fokkerij, verschijnen er veel nieuwe vertegenwoordigers van landbouwgewassen. Gebruik voor het maken ervan eerder afgeleide rassen. De nieuwe rassen verbeteren de smaak, verbeteren de weerstand tegen verschillende ziekten. Een van deze basisvariëteiten is de peer "Bergamot".

Lees Verder

Met het begin van de zomer hebben mensen niet alleen een goed humeur, maar ook de mogelijkheid om vers fruit en groenten te consumeren. Als je je eigen tuin of datsja hebt, dan is er een mogelijkheid om zelf dezelfde groenten en fruit te verbouwen. Vandaag kun je alles verbouwen: van appels en peren tot sinaasappels.

Lees Verder

Tegenwoordig vereist elke persoon die zijn eigen tuin wil maken geen speciale kennis en vaardigheden. Immers, met de juiste zorg produceren bijna alle vertegenwoordigers van tuingewassen een goed en stabiel gewas. Veel verschillende soorten fruitbomen kunnen groeien in ons klimaat. Zelfs zo'n 'noordelijke' vertegenwoordiger als de Ussuri-peer kan wortel schieten in onze tuinen.

Lees Verder

Iedereen die van tuinieren houdt, probeert het aantal gewassen dat op zijn land "leeft" te vergroten. Zo neemt de belangstelling voor fruitbomen gestaag toe. Nu groeien bijna elke locatie verschillende soorten appelbomen, pruimen, peren, kersen en andere fruit- en bessengewassen.

Lees Verder

Weinig mensen zijn niet blij met de zomer, de zon, vers fruit en groenten. Immers, sinds de kindertijd kreeg ieder van ons te horen dat de vruchten van de landbouw buitengewoon nuttig zijn voor ons lichaam. Elke vrucht of groente bevat zijn eigen set vitamines en mineralen. Daarom, voor het volledige herstel van het lichaam na de winterkou en avitaminose, moet u deze producten in uw dieet introduceren.

Lees Verder

De moderne mens, die om zijn gezondheid geeft, zou selectief in voeding moeten zijn. Peren moeten in uw dieet worden opgenomen vanwege de aanwezigheid van veel nuttige sporenelementen in de pulp en schil van deze vruchten. Er zijn veel soorten van deze fruitplant, maar een van de meest prominente vertegenwoordigers is nog steeds de variëteit Talgar Beauty.

Lees Verder

Het is bekend dat goede voeding deel uitmaakt van de 'basis' van de menselijke gezondheid. Een integraal onderdeel van een gezonde levensstijl is de consumptie van fruit en groenten. Het is van deze voedingsmiddelen dat een persoon substanties ontvangt die bekend staan ​​als vitamines. De zomer is de meest gunstige periode voor de bloei en rijping van de vruchten van verschillende bomen en struiken.

Lees Verder