Perzik

Peach is niet alleen een erg smakelijke vrucht, die dankzij de zoetheid en sappigheid de meeste van de bekende vruchten overtreft, het heeft veel nuttige stoffen, waardoor het de leider is in de keuze van de consument. De voordelen van deze vrucht komen ook terug in de cosmetologie en kunnen actief worden gebruikt voor de voorbereiding van maskers, scrubs en andere schoonheidsgereedschappen.

Lees Verder

Ik heb minstens een keer in mijn leven gedroogde abrikozen geprobeerd - gedroogde abrikozen, maar niet veel mensen hebben gehoord van gedroogde perziken, die niet alleen lekker zijn, maar ook erg nuttig eten. Vandaag zult u leren wat gedroogde perziken zijn, wat de voordelen en schade van deze vruchten zijn. We zullen ook vertellen over de inkoop en opslag van drogen.

Lees Verder

Het meest interessante in fig perzik is dat het absoluut niets met vijgen te maken heeft. Zijn platte vorm lijkt echter enigszins op een gedroogde vijg, zoals vijgen ook worden genoemd, maar het komt niemand voor om deze perzik-vijgen te noemen. Ergens anders in het Westen wordt hij een donut genoemd voor dezelfde afgevlakte vorm.

Lees Verder