Pastinaak

Onder tuiniers is er een mening dat het kweken van pastinaak uit zaden ongelooflijk moeilijk is. En dat allemaal omdat het een lage zaadkieming heeft - niet meer dan 50%. Er wordt aangenomen dat dit kenmerk hem een ​​hoog gehalte aan essentiële oliën gaf. Bovendien kunnen ze niet langer dan een jaar worden bewaard. Als u zich echter bewust bent van deze functies en u strikt houdt aan de landbouwtechnologie, kunt u de verwachte resultaten behalen.

Lees Verder

Net als veel andere planten is pastinaak al lang bekend om zijn heilzame en zelfs helende eigenschappen. Dit leidde tot de aanwezigheid van vele manieren van voorbereiding. Pastinaakrecepten zijn van bijzonder belang voor mensen die lijden aan ziekten van het hart, bloedvaten en organen van het spijsverteringsstelsel. Bovendien werkt de gespecificeerde plant als een diureticum en is de eerste assistent voor koliek, en sommige mensen gebruiken het vaak zelfs om kaalheid te voorkomen.

Lees Verder

Pasternak is een van de beroemdste wortelgroenten in onze regio. Deze groente wordt gedefinieerd als de familie Paraplu. De populatie is groot genoeg en pastinaak, samen met een unieke reeks nuttige eigenschappen, maakt bijna onmisbaar voor vele gebieden van het menselijk leven: voeding, traditionele farmacologie en traditionele geneeskunde, cosmetologie.

Lees Verder