Organische meststof

De roos is altijd beschouwd als de koningin van bloemen, blijkbaar is ze daarom zo wispelturig. De bloem heeft aandacht en zorg nodig gedurende de hele levenscyclus. Vooral roos heeft bemesting nodig, zonder dat het verwelkt en ophoudt te bloeien. Minerale meststoffen voor rozen Tegenwoordig is er in bloemenwinkels een grote selectie minerale meststoffen voor het voederen van rozen: in vloeibare formuleringen, in korrels, poeders.

Lees Verder

Stikstof is een belangrijk chemisch element voor plantengroei. Helaas verdampt het constant van de bodem naar de atmosfeer, dus het is belangrijk dat tuiniers regelmatig het stikstof tekort in de achtertuin compenseren voor een goede oogst. Organische meststoffen zoals guano, mest, compost kan een bron van stikstof worden, maar hun acquisitie vereist materiële kosten.

Lees Verder

In de lente, wanneer de natuur ontwaakt, worden ook de inwoners van de zomer actiever, omdat het voor hen een hete tijd is. Om in het najaar een rijke oogst te krijgen, moet u de grond in het vroege voorjaar voorbereiden op het strooien, inclusief het verzamelen van de juiste meststoffen en het observeren van de juiste doseringen. Het is belangrijk om rekening te houden met de behoeften van tuingewassen die op de site zullen worden geplant.

Lees Verder

Compost is een organische meststof die kan worden verkregen door verschillende elementen (planten, voedsel, grond, bladeren, twijgen, mest) te rotten. Compost kan worden gekocht in gespecialiseerde winkels en u kunt het zelf doen. Compost in vuilniszakken klaarmaken is maar één manier.

Lees Verder

Onlangs denken steeds meer tuiniers en tuiniers aan biologische landbouw. In de huidige staat van ecologie zal geen enkele oogst een goede oogst produceren zonder de grond en de bemestingsplanten te verrijken. Maar er is een uitweg - dit zijn voedingselixers en groeistimulanten die met uw eigen handen kunnen worden gemaakt uit natuurlijke materialen die voorhanden zijn.

Lees Verder

Het kweken van een tuin of een moestuin is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Voor een hoge opbrengst is het belangrijk om de wijze van verzorging van gewassen in de gaten te houden: wieden, water geven, voeren. Laten we het hebben over meststoffen, namelijk groene kruidenmengsels, in dit artikel. Wat is kunstmest Grasmest is een kruid dat niet is gekweekt voor cultureel gebruik, ze mogen groeien, dan gemaaid en gebruikt worden in complexe zorg voor tuin- en moestuingewassen.

Lees Verder