Eten

Kefir-paddenstoelen lijken nogal op de gewone bewoners van het bos. Het is een witte elastische substantie (klontjes op het oppervlak van gefermenteerde melk) die eruitziet als een bloemkool. Is kefir mushroom nuttig, en hoe kan het worden gebruikt? Historische achtergrond Zelfs in de oudheid merkten Tibetaanse monniken dat de melk die in kleipotten wordt gefermenteerd op verschillende manieren zuur wordt.

Lees Verder

De inblikken is een van de lastigste in het leven van huisvrouwen: er is zoveel te doen om het veilig te maken om te zeggen dat uw gezin een maximum aan augurken voor de winter krijgt en dat de planken in opslagruimtes vol zitten met allerlei soorten goodies. In dit artikel zullen we twee eenvoudige recepten bekijken voor het koken van ingeblikte groene erwten voor de winter, die je zullen verrassen met hun gemak en snelheid van uitvoering, en de resultaten zullen niemand onverschillig laten.

Lees Verder

In de moderne wereld wordt Maslenitsa niet zo uitgebreid gevierd als in de tijd van onze grootmoeders, maar tegelijkertijd is de kwestie van het koken van heerlijke pannenkoeken nog niet aan relevantie inboet. Daarom beschrijven we in detail 7 populaire recepten die nuttig zullen zijn gedurende de hele week van vieringen, maar eerst moeten we ons wenden tot de geschiedenis.

Lees Verder

Knapperig, sappig, zacht en smakelijk vlees geroosterd op kolen ... Zo'n foto maakt je vaak speeksel slikken, en als je aan de vorige beschrijving een uniek pittig aroma toevoegt dat kruiden in de marinade creëert, dan wil je gewoon weggaan en je haasten naar de winkel voor vers vlees , om te marineren en snel op het vuur te gooien.

Lees Verder