Jam

Het is geen geheim dat mandarijnen meestal vers worden geconsumeerd. Maar veel huisvrouwen leerden sappige jam te maken van dergelijke citrusvruchten. Het blijkt niet alleen smakelijk en geurig, maar ook nuttig voor kinderen en volwassenen. Interessant is dat je voor het maken van jam niet alleen het vlees van de vrucht zelf, maar ook de korst kunt gebruiken.

Lees Verder

Exotische feijoa-bes is onlangs in de schappen van onze winkels verschenen. En het bleek dat deze vrucht lekker is, niet alleen vers, maar ook als een zachte en geurige jam, die ook veel voordeel oplevert voor ons lichaam. Laten we eens kijken wat de waarde van dit product is en hoe dit het beste kan worden bereid.

Lees Verder

Blanks voor de winter zijn opgehouden een noodzaak te zijn, maar weinigen waar de meesteres klaar voor is om ze te weigeren. Thuis ingeblikt voedsel helpt immers vaak om de tafel te versieren of om het dieet van het gezin te diversifiëren. Leer hoe u courgette-jam kunt bereiden met de toevoeging van citroen - verras geliefden met uw culinaire vaardigheden.

Lees Verder

Weinig mensen weten dat voor de eerste keer de oude Indianen, die op het grondgebied van het moderne Mexico woonden, voor de eerste keer courgette aten. Tegenwoordig is een populair dessert courgettejam, dat vaak wordt toegevoegd aan een sinaasappel of citroen. Courgetoppop is heel gemakkelijk te verwarren met ananasdelicatessen.

Lees Verder

Theebloemblaadjes kunnen, naast de heerlijke geur en geneeskrachtige eigenschappen, ook een uitstekende grondstof worden voor delicate en smakelijke jam. In dit artikel zullen we bekijken hoe je het goed voorbereidt en de basisrecepten leest. De gunstige eigenschappen van rozenjam Rozenjam bevat veel stoffen die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid.

Lees Verder

Sinaasappeljam wordt elk jaar populairder. Eens werd het als bijna exotisch beschouwd, maar nu is het veilig ons dieet binnengegaan naast de gebruikelijke types van deze delicatesse. En absoluut niet voor niets. Dit heldere en zoete wonder is het koken waard. En de schil maakt het het meest verzadigd met waardevolle vitaminen en mineralen.

Lees Verder