Insecten

Koolzaadkever wordt terecht een van de gevaarlijkste insectoïden genoemd die aanzienlijke schade aan verschillende koolgewassen veroorzaken. In dit artikel vindt u uitgebreide informatie over hoe u dit ongedierte kunt herkennen en hoe u passende resistentiemaatregelen kunt nemen wanneer deze insecten uw bedden aanvallen.

Lees Verder

In moderne steden zijn er bijna geen kakkerlakken. Dit vreugdevolle feit wordt verklaard door de aanwezigheid van microgolven in de appartementen en Wi-Fi, en door de praktijk van het lijmen van behang op zetmeel verdund in water en ecologie, en aan het einde van de wereld, en nog duizend redenen achter te laten. Er zijn echter vervelende uitzonderingen. En als in een niet heel mooi moment een onverwachte zeskoppige gast op de keukentafel of op een andere plaats te vinden is, moet je hem en zijn familie zo snel mogelijk kwijtraken.

Lees Verder

Behandelmethoden in de traditionele geneeskunde houden niet op te verbazen. De kwestie is al in zhukoglovaniya en in levende vorm gekomen. We hebben het over de kever met medicijn, of donkere wenkbrauwen, die volgens volksgenezers in staat is om zelfs met zulke vreselijke ziekten als kanker en aids te vechten. Biologische beschrijving Uiterlijk - het is een kleine zwarte wants van slechts 5 mm lang.

Lees Verder

Wie ooit een pissebed heeft gezien, zal bevestigen dat deze creatie geen positieve emoties veroorzaakt. Het kan niet alleen worden gevonden in hopen van rotte bladeren in de herfst of vochtige kelders, maar ook in een huis of appartement. We zullen praten over dit dier en hoe het uit je huis te verdrijven. Beschrijving Mokritsa is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen insect.

Lees Verder