Veeteelt

Zware rassen, in de volksmond "zware vrachtwagens" genoemd, zijn een van de meest massieve paardenrassen. Het doel van deze soort komt van zijn naam; Meestal worden zware voertuigen gebruikt om zware lasten te vervoeren. Hoewel het paard oorspronkelijk is gemaakt om andere rassen te verbeteren, werden de mogelijkheden ervan gepresenteerd door een andere, geheel andere soort activiteit, waarin het vrijwel geen gelijke heeft.

Lees Verder

Zonnebloemmeel is een nogal waardevol voedingsproduct dat veel wordt gebruikt in de landbouw. Dankzij het gebruik van zonnebloemmeel is het mogelijk om de productiviteit van vogels en dieren aanzienlijk te verhogen. In dit artikel zullen we vertellen over zonnebloemmeel, wat het is en hoe het moet worden gebruikt.

Lees Verder

Melksteenziekte is een van de kenmerkende ziekten van koeien. Gelukkig heeft het geen ernstige complicaties en is het volledig te behandelen. Als u met een soortgelijk probleem wordt geconfronteerd en niet weet wat u moet doen, is dit artikel iets voor u. Oorzaken van vorming Stenen in de melkpassages worden gevormd als gevolg van de afzetting van fosfaatzouten of in het geval dat calcium wordt uitgeloogd uit caseïnezouten.

Lees Verder