Herbiciden

Onkruid brengt tuinlieden en tuinders veel problemen, vooral als we niet constant wieden. Als uw site of een deel van het gebied overgroeid is met onkruid, kunt u niet zonder chemicaliën. De vraag rijst: hoe de tuin van onkruid te behandelen? Er zijn veel chemische middelen voor de vernietiging van onkruid en gras.

Lees Verder

Onkruidbestrijding is een onaangename jaarlijkse procedure voor een zomerdeelbewoner. Deze plicht wordt overschaduwd door de snelle groei van onkruid. Het lijkt erop dat alleen het gebied is opgeruimd en dat het onkruid al piekt. Toch is het onmogelijk om niet te verwijderen: onkruidgras neemt alle nuttige stoffen en elementen uit de grond weg, waardoor de gecultiveerde planten beroofd worden.

Lees Verder

Elk jaar met de komst van het plantseizoen krijgt het onderwerp herbiciden steeds weer relevantie. Succesvolle onkruidbestrijding is een belofte van een rijke en hoogwaardige oogst. In dit artikel zullen we kijken naar de kenmerken van de zeer effectieve herbicide "Titus" na het opkomen, het toepassingsgebied, instructies voor het bereiden van het werkmengsel en veiligheidsmaatregelen tijdens de verwerking.

Lees Verder

Onkruidbestrijding is een zeer belangrijk en arbeidsintensief proces. De kwaliteit en kwantiteit van het gewas is afhankelijk van het succes. In dit artikel zullen we een van de meest effectieve geneesmiddelen voor de vernietiging van onkruid beschouwen - het herbicide "Lontrel" en instructies voor het gebruik ervan. Herbicide "Lontrel-300": actief bestanddeel en afgiftevorm Het actieve bestanddeel van het herbicide "Lontrel 300" is clopyralid.

Lees Verder

Constante onkruidbestrijding levert elke inwoner van de zomer. Je kunt onkruid met de hand bestrijden en er je tijd en energie aan spenderen. Maar de moderne wetenschap ontwikkelt zich en draagt ​​bij tot de vereenvoudiging van deze taak. Daarom zijn herbiciden gecreëerd die onnodige vegetatie vernietigen. Beschrijving van het geneesmiddel Herbicide "Agrokiller" - een medicijn voor de vernietiging van granen en tweezaadlobbige eenjarige en meerjarige onkruiden, evenals struiken en houtachtige vegetatie tijdens het groeiseizoen.

Lees Verder

Maïs is een populaire en gewilde oogst van binnenlandse boeren. Een belangrijk punt bij de teelt is bescherming tegen verstopping van gewassen. Het antwoord hierop kan worden beschouwd als het gebruik van herbiciden. De basisregels voor maïsteelt Maïs voor een goede groei vereist dergelijke omstandigheden: temperatuur 12-25 ° C; luchtvochtigheid niet minder dan 30%; bodem pH 5.

Lees Verder

Elk jaar worstelen tuinders en tuinlieden ijverig met onkruid. Dit proces kost veel tijd en moeite. Maar tegenwoordig worden steeds vaker speciale preparaten tegen onkruid gebruikt, waardoor het gebied met overtollige zaailingen snel en effectief kan worden schoongemaakt. Een van de effectieve middelen in deze strijd is de drug "Tornado".

Lees Verder

Verschillende chemicaliën worden gebruikt om sojabonen te beschermen tegen onkruid. Een van de meest gebruikte is het herbicide "Fabian". We stellen voor om nader kennis te maken met de beschrijving ervan, om de principes van actie en effectiviteit te bestuderen. Actieve componenten en afgiftevorm Het medicijn wordt gepresenteerd in de vorm van korrels die zijn gedispergeerd in water.

Lees Verder