Oogst

Physalis is een zeer aantrekkelijke plant, waarvan de bewoners in de zomer houden van pretentie en weerstand tegen verschillende plagen. Sommige van zijn variëteiten zijn in staat bruikbare vruchten te produceren, wat het belang van de plant verdubbelt, en daarom zullen we hieronder bespreken hoe Physalis in zijn eigen gebied kan groeien. Physalis: beschrijving van de plant Zelfs als u niet volledig op de hoogte bent van wat physalis is en u ziet het dan op de foto, heeft u deze prachtige plant waarschijnlijk herkend.

Lees Verder

Blackberry Ruben is over de hele wereld bekend. In 2012 werd voor dit ras een octrooi verleend door de uitvinder, John Ruben Clark, een professor aan de Universiteit van Arkansas, die de Verenigde Staten tot de geboorteplaats van niet alleen Blackberry Ruben, maar ook andere bramenvariëteiten heeft gemaakt. Beschrijving van de Blackberry Ruben De Remontant groep van Blackberry-variëteiten, waarin de Blackberry Ruben als eerste binnenkwam, onderscheidt zich door vruchtvorming op de scheuten al in het jaar van planten.

Lees Verder

Helaas is exotische Savooikool niet populair bij onze tuiniers, omdat velen de neiging hebben om te denken dat het groeien van het een moeilijk en tijdrovend proces is. Is het echt, we zullen het in dit artikel vertellen. Karakteristiek en onderscheidend van Savooikool Savooikool (Brassica oleracea convar.

Lees Verder

Данная статья расскажет о том, почему салат ромэн стоит выращивать на своём участке. Romeinse salade wordt ook Romeinse salade genoemd. Het is een eenjarige plant waarvan de bladeren in een soort kop worden verzameld. Romain wordt beschouwd als een van de oudste en populairste ter wereld en wordt toegevoegd aan de bekende "Caesar" -salade.

Lees Verder