Groeiende kool

Broccoli kool is al lang bekend om zijn voedings-eigenschappen. Broccoli wordt aanbevolen voor mensen met diabetes en mensen met hartproblemen, en grote hoeveelheden foliumzuur en vezels maken het een onmisbaar product voor zwangere vrouwen. Hoe je eigen zaailingen kweekt Voordat je gaat planten, is het eerste dat je moet beslissen over de keuze van de variëteit, daarna de bereiding van broccolizaden.

Lees Verder

Veel van onze toeristen die in het buitenland zijn geweest (in Europa, de VS, Canada) merken op dat kool in lokale restaurants en tavernes (in verschillende gerechten, salades en gebak) zachter, aromatischer en smakelijker is dan de onze. Het gaat hier niet om de bekwaamheid van de koks, maar om het feit dat ze hier de voorkeur geven aan Savooikool. Helaas is savooikool hier niet zo populair, hoewel de voordelen ervan zo groot zijn dat het de titel van "koningin van groenten" verdient.

Lees Verder

Kool - de sleutel tot een gezond lichaam. En vandaag leer je hoe je boerenkool uit zaden kunt verbouwen, wat voor soort groentenverzorging nodig is en hoe je het thuis kunt houden. Wat is koolkool en hoe is het nuttig Koolkool - een soort kool, een tuintype, heeft nuttige eigenschappen. Meer algemeen bekend als grunkol of braunkol.

Lees Verder

Chinese kool pak choi is een van de meest populaire koolvariëteiten in Oost-Azië. Vanwege zijn uitstekende ontkieming, bescheidenheid van de grond en hoge voedingswaarde-eigenschappen zijn veel tuinders in ons land begonnen met massale teelt van deze koolsoort. We zullen het hebben over de geheimen van het juiste planten en verzorgen van pak choi in het artikel.

Lees Verder

Witte kool is een belangrijk onderdeel van een goede en uitgebalanceerde voeding van elke persoon. Deze groente heeft zijn populariteit vooral te danken aan het feit dat het veel nuttige sporenelementen en vitamines bevat (A, B1, B2, C). Daarom is het niet verrassend dat kool een constante gast is op de bedden van onze zomervakantie.

Lees Verder

In onze streken begon de broccoli niet zo lang geleden te worden geplant en gegeten. Deze groente wint echter snel aan populariteit, wat te danken is aan zijn bruikbaarheid, smaak en caloriearm gehalte. Om de voordelen ervan te vergroten, kunt u zelfs eenvoud toevoegen aan de zorg. Laten we eens kijken hoe we broccoli in de tuin kunnen verbouwen.

Lees Verder

In de noordelijke regio's is het zaaien van kool direct in de volle grond zeer riskant, omdat de kans op vorst blijft bestaan. Om deze reden wordt kool op een zaailingwijze gekweekt waarbij het plukken betrokken is. Vandaag zullen we ontdekken hoe we kool thuis kunnen gooien, wat het ons zal geven en in welke gevallen een pluk niet nodig is.

Lees Verder

Kool is een populaire groente die de hele zomer door wordt verbouwd. In ons artikel zullen we een van de vragen behandelen die veel groentetelers lastig vallen: is het nodig om de onderste bladeren van kool te plukken? Wat zeggen de beginnende tuinders volgens kool - een van de problematische gewassen die in de tuin worden gekweekt, omdat de dood van zaailingen vaak voorkomt in de grond vanwege een gebrek aan vocht en voedingsstoffen.

Lees Verder

Bijna alle tuinlieden kweken kool in de tuin. Deze groente vereist echter speciale zorg, vooral als het gaat om water geven. In ons artikel zullen we beschrijven hoe de kool water te geven na het planten in de grond om een ​​rijke en smakelijke oogst te krijgen. Voorwaarden voor het kweken van kool Het kweken van kool is een nogal moeilijke taak.

Lees Verder

Kool is een van de belangrijkste groentegewassen. Het wordt in bijna alle landen van de wereld geplant voor consumptie, en ook als medicinale en sierplant. Het feit dat geen groentetuin kool kan, suggereert dat het niet moeilijk is om er voor te zorgen. Een overvloedige oogst kan echter alleen worden verkregen met de organisatie van goede bewatering en bemesting.

Lees Verder

Kool is een van de meest populaire gewassen. Veel van zijn variëteiten zijn bekend, vandaag zullen we het hebben over de variëteit Podarok, al lang bekend in onze regio. Beschrijving en kenmerken Het geschenk is een variëteit witte kool van het middenseizoen. Voor het eerst werd de variëteit beschreven in het register in 1961, toegestaan ​​voor commerciële teelt.

Lees Verder

Veel tuinders, tuinders besteden speciale aandacht aan het planten van groenten, maar ze weten niet hoe ze goed moeten zorgen voor kool in de volle grond. In dit artikel zullen we het hebben over de basis van zorg voor deze nuttige groente, en ook tips geven over het bemesten van de bodem voor de plant. Wij zorgen voor de juiste watergift Het belangrijkste punt in de verzorging van de groente is de bewatering.

Lees Verder

Tegenwoordig groeit kool in bijna elk zomerhuisje van Russische inwoners. Dit product is populair in welke vorm dan ook: rauw, gebakken, gestoofd, gefermenteerd, gebeitst, in pasteien en groentetaarten. En terecht, want deze groente heeft een groot aantal voedingsstoffen. Het meest voorkomende type witte kool heet "Glory", een beschrijving van planten en verzorgen in het open veld waarvoor we dit artikel geven.

Lees Verder

Zuurkool of gezouten kool is de eenvoudigste schotel die regelmatig in onze voeding voorkomt. Op het eerste gezicht is het heel eenvoudig om het voor te bereiden, en dit is gedeeltelijk waar, het belangrijkste is om een ​​aantal geheimen te kennen die deze delicatesse echt smakelijk en nuttig zullen maken. Een van de nuances van koken is de correct gekozen variëteit voor zouten, en welke variëteiten hiervoor geschikt zijn, we zullen dit artikel bekijken.

Lees Verder

Van alle bestaande gewassen nemen groenten de hoofdrol op in de menselijke voeding. Ze worden rauw gegeten, toegevoegd aan bereide maaltijden en ze worden in salades gesneden. Groenten zijn onderverdeeld in knol en wortels, meloenen, granen, tomaat. Koolkweken, die tot de koolfamilie behoren, worden in een afzonderlijke subgroep onderscheiden.

Lees Verder