Broeikas

Heel vaak willen landeigenaren een kas installeren. In de meeste gevallen stopt hun keuze op een gebogen structuur met een afdekmateriaal. Het kan op open grond of in een serre worden geïnstalleerd. Bekledingsmateriaal is eenvoudig te vervangen (indien nodig) en het frame is lang. Het kan onafhankelijk worden gemaakt.

Lees Verder

Professionele zomerbewoners, maar ook beginners in dit vak, weten waarschijnlijk hoe moeilijk het is om voor de tuin te zorgen. Onkruid, brandende zon en verschillende ziektes doden een groot genoeg deel van de toekomstige oogst, dus de kwestie van het behoud ervan wordt steeds belangrijker. Weet u bijvoorbeeld hoe u de bedden moet bedekken om hen te beschermen tegen de negatieve invloed van de omgeving?

Lees Verder

In dit artikel zullen we praten over wat een kas is, wat voor soorten het zijn en, het allerbelangrijkste, hoe je het met je eigen handen kunt bouwen. Van welke materialen kan het worden gemaakt, hoe het correct moet worden gedaan, waar het te monteren en hoe het te verwarmen? Het volgende gaat erover. Kas in het land: hoe een plaats kiezen? Bij het kiezen van een plek voor een kas, moet u rekening houden met veel factoren.

Lees Verder

Tijdens de periode van klimaatverandering wordt de overgang van de winter naar een beetje sneeuw en kort, en de zomers naar verschroeiende en droge lucht duidelijk waargenomen. Dit heeft een nadelige invloed op de toekomstige oogst. Daarom was de uitvinding van het schaduwraster een innovatieve doorbraak in het oplossen van het probleem. Afspraken van zonweringnetten voor kassen Binnenlandse en buitenlandse fabrikanten produceren een groot assortiment netten die de zonnestralen beschaduwen.

Lees Verder

Er is geen eenduidig ​​antwoord op de vraag welke film beter te gebruiken is voor de kas - elke soort heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Bij het kiezen van welke film moet worden gekozen voor een kas, worden veel tuinders begeleid door de kosten van afdekmateriaal. En zijn prijs hangt op zijn beurt af van of het een meerjarige film voor kassen is of niet, en van de kwaliteit en technische eigenschappen van het materiaal.

Lees Verder

Phytophthora is een eng woord voor landbouwkundigen, tuinders en tuiniers. Dit is een zeer gevaarlijke ziekte die invloed heeft op de nachtschade en sommige andere gekweekte planten, zoals aardbeien of komkommers. In de regel zijn planten die geïnfecteerd zijn met Phytophthora niet behandelbaar, de enige uitweg is om ze te vernietigen.

Lees Verder

Veel tuinders en boeren dachten erover om een ​​broeikas op hun site te bouwen. Zo'n eenvoudige constructie zal helpen om zaailingen in koude streken te laten groeien, het hele jaar door groen op tafel te hebben of, als alternatief, groenten of fruit te verkopen die schaars zijn voor het koude seizoen. Het evalueren van de kosten van de afgewerkte kas in de winkels, de wens om het te kopen verdwijnt meteen, maar als je alles zelf wilt doen en je voldoende tijd hebt, kun je zelf een kas bouwen met een schuifdak.

Lees Verder

Iedereen die min of meer geassocieerd is met groenteteelt, weet dat elke plant beter en sneller groeit in beschermde grond, waar het beschermd zal zijn tegen wind, hagel en lage temperaturen. Vervolgens beschouwen we de kas "signor-tomaat" van de fabrikant LLC "Krovstroy" Dedovsk. Technische kenmerken en apparatuur van de kas Kas van PVC "Signor Tomato" wordt gebruikt om de gunstigste omstandigheden voor planten te creëren, waardoor een vroege, grote oogst van groenten en zaailingen kan worden verkregen.

Lees Verder

Om ervoor te zorgen dat alle inspanningen die worden geïnvesteerd in de toekomstige oogst niet voor niets zijn, zijn veel bewoners en boeren in de zomer op zoek naar apparaten om een ​​optimaal microklimaat te creëren. Meestal worden hiervoor verschillende afdekmaterialen gebruikt, die speciaal voor deze doeleinden zijn gemaakt. Met hun hulp zal er een actieve ontwikkeling van planten plaatsvinden, wat verder zal leiden tot een overvloedige oogst.

Lees Verder

Tegenwoordig zijn veel tuinders en tuinders overtuigd van het gemak en het gebruiksgemak van kassen. Zaailingen die in dergelijke kleine kassen worden gekweekt, vertonen goede resultaten bij ontkieming, groeien en ontwikkelen zich beter. Bovendien zijn de planten beter aangepast aan de samenstelling van de grond, gehard. In dit artikel bespreken we de bogen die als basis voor het ontwerp dienen: welke materialen kunnen worden gebruikt en hoe een minikas te bouwen van wat er aan de hand is.

Lees Verder

Hoe je een rijke oogst op je site kunt verbouwen en oogsten en jezelf een kas voor komkommers kunt maken met je eigen handen - je kunt in dit artikel lezen, waar foto's van verschillende opties ook voor de duidelijkheid worden gepresenteerd (als een voorbeeld voor beginners). Broeikasbehoeften voor komkommers Om uw werk gefaseerd te organiseren en een kas te maken met uw eigen handen van restmaterialen, moet u eerst alle eisen bestuderen waaraan de toekomstige borage moet voldoen: De hoofdfunctie uitvoeren - warmteaccumulatie.

Lees Verder

Dankzij de praktische bruikbaarheid heeft de kas volgens Mitlayder onlangs erkenning gekregen van een aanzienlijk aantal groentetelers en blijft dit verder doen. Ontwikkeld door een gerenommeerde Amerikaanse specialist in de plantaardige industrie, is de kas vernoemd naar zijn maker. Gedurende vele tientallen jaren is Meatlider bezig geweest met een grondige studie van landbouwprocessen.

Lees Verder

Er zijn verschillende soorten en vormen van kassen. Een van de mobiele soorten broeikassen is - broeikas "Breadbox". Laten we eens kijken hoe je een broeikas "Breadbasket" met je eigen handen kunt maken, met behulp van tekeningen, en ook kunt achterhalen wat de voor- en nadelen zijn van dit type kas. Beschrijving en ontwerpkenmerken "Breadbox" - een kas, die wordt gebruikt voor het kweken van zaailingen, wortelgewassen en vroege scheuten.

Lees Verder

Een industriële kas is een zogenaamde overdekte tuin, d.w.z. een groot gebouw dat is ontworpen om de noodzakelijke omstandigheden te verschaffen voor het kweken van planten. Doel en functies Gebruik industriële kassen op de boerderij voor het verbouwen van verschillende gewassen en andere soortgelijke producten in de periode dat het niet in velden of tuinen kan groeien.

Lees Verder

Elke zomer bewoner dacht minstens een keer aan het kopen van een kas of het maken ervan. De kas "vlinder" gemaakt van polycarbonaat is erg populair vandaag. In ons artikel zullen we beschrijven hoe we deze structuur onafhankelijk kunnen samenstellen, rekening houdend met de voor- en nadelen ervan. Beschrijving en uitrusting Het ontwerp dat we bekijken lijkt veel op een vlinder, vandaar de naam.

Lees Verder

Heel vaak worden tuinders geconfronteerd met de noodzaak om planten in kassen of kassen te laten groeien. Grote faciliteiten zijn niet erg handig, dus we raden aan om kennis te maken met het maken van een vlinderkas met je eigen handen en het ontwikkelen van de maattekeningen. Beschrijving en ontwerpkenmerken In uitgeklapte toestand lijkt het ontwerp sterk op een vlinder, die zijn vleugels heeft uitgespreid.

Lees Verder

Greenhouse "Slimme meid verpleegster" is de meest populaire optie voor de productie van broeikasfaciliteiten in de fabriek met een schuifsysteem. Elke boer kan overtuigd worden van de voordelen van dit mechanisme door de "Verpleegkundige" op zijn eigen perceel te installeren. Kenmerken van de kas, de keuze van de plaats voor installatie, gedetailleerde montage-instructies, bedieningsregels - dit alles vindt u in deze review.

Lees Verder