Gember

Nauwkeurig het huis van gember wordt genoemd, is moeilijk. Sommige onderzoekers geloven dat zijn natuurlijke habitat India is, andere - Zuidoost-Azië. Bovendien is het moeilijk om te zeggen waar hij vandaan kwam in onze landen: vanuit het westen of het oosten. Tegenwoordig wordt het actief gebruikt in de geneeskunde, koken, maar het fokken thuis wordt niet altijd genomen.

Lees Verder

Ginger is een unieke vertegenwoordiger van de flora. Het wordt zowel in de keuken als in de geneeskunde gebruikt. Bij ons is hij sinds kort niet meer exotisch. Maar deze plant is de mensheid al meer dan tweeduizend jaar bekend. In het artikel zullen we het hebben over de samenstelling, eigenschappen en effecten van gember op het lichaam. Gember: de chemische samenstelling van de plant Gember bevat water, een grote hoeveelheid nuttige mineralen (magnesium, fosfor, calcium, natrium, ijzer, zink, kalium, chroom, mangaan, silicium), vitamines (A, B1, B2, B3, C, E, K), vetzuren (oliezuur, caprylzuur, linolzuur), eiwitten, waaronder aminozuren (leucine, valine, isoleucine, threonine, lysine, methionine, fenylalanine, tryptofaan), asparagine, glutaminezuur, evenals vetten, koolhydraten (suikers).

Lees Verder

Gemberthee is een drankje dat je helpt om de nodige fysieke fitheid en spirituele harmonie te krijgen. Het werd gebruikt in de oude genezing van India en China, van waaruit het later in Europa doordrong en onze dagen in bijna onveranderde vorm bereikte. Gemberthee In de wereld zijn er nu ongeveer dertig soorten gember, en hoeveel soorten gemberthee - en niet om op te noemen.

Lees Verder