Geranium

Geranium of pelargonium - een bekende kamerplant. Deze mooie en nuttige bloem is een veel voorkomende bewoner van thuis vensterbanken. In het voorgestelde materiaal zullen we bespreken hoe we de overwintering van geraniums op de juiste manier organiseren, welke condities moeten worden gecreëerd om de plant tijdens de koude periode te behouden en een lange bloei te garanderen.

Lees Verder

Geranium, of pelargonium, staat bekend om zijn pretentieloze zorg en weelderige bloeiwijzen van verschillende tinten, die de aandacht van bloemkwekers trekt. Veel van hen hebben echter te maken met een veel voorkomend probleem: de plant stopt met bloeien. In dit artikel zullen we de redenen voor dit gedrag van de bloem van dichterbij bekijken en uitzoeken wat er gedaan moet worden zodat pelargonium het oog prikkelt met weelderige bloei.

Lees Verder

Veel telers willen weten hoe weeggeranium kunnen groeien en thuis kunnen gebruiken. We zullen in meer detail beschrijven welke genezende eigenschappen deze plant bezit, hoe je er producten van moet bereiden en bewaren, en ook stilstaan ​​bij het proces van het planten van weidegeranium en het verzorgen ervan. Generieke weide geranium (hoen, veldgeranium) is een kruidachtige tweezaadlobbige plant van het geslacht Geranium, familie Geranium.

Lees Verder