Fruitgewassen

De houtachtige actinidia-wijnstok is aantrekkelijk vanwege het smakelijke fruit met een hoog ascorbinezuurgehalte, onpretentie (planten en verzorgen niet moeilijk), levensduur (levensduur tot 40 jaar). In de gematigde zone met koele zomers en koude winters hebben veel tuinsoorten van actinidia (colomikta, argut, polygaam, purpurea, enz.) Met succes wortel geschoten.

Lees Verder

Het planten van Momordica-zaden in Momordica-zaailingen, ook bekend als wilde komkommer, Indiase komkommer, krokodilkomkommer, tropische liaan, balsamico peren en vele anderen, is een jaarlijks liaanachtige plant die behoort tot de pompoenfamilie. Het kan worden gekweekt als kamerbloem, in het land of in de tuin voor decoratieve doeleinden (bloemen en vruchten van momordiki zien er erg elegant uit), evenals een groentegewas of een medicinale plant.

Lees Verder

Squash - een verwant van pompoen en courgette, een fancy-vormige groente, vergelijkbaar met een vliegende schotel. Hij komt uit Zuid-Amerika en is bijna overal ter wereld bekend. Koks houden er niet alleen van vanwege zijn hoge smaak en voedingswaarde, maar ook vanwege zijn heilzame eigenschappen, in de hoeveelheid waarvan de pompoen zijn "broeders" overschrijdt - courgette en pompoen.

Lees Verder

Op de bedden staan ​​vaak schattige afgevlakte en geribbelde borden onder grote bladeren. Dit zijn de sint-jakobsschelpen. Ze worden gebruikt bij het versieren, maar ze zijn van weinig populariteit in onze keuken, en dit is allesbehalve verdiend. Deze groente kwam vanuit Amerika naar Europa toen Columbus het ontdekte, en in het Frans betekent de squash "taart".

Lees Verder

Kokosmelk is een veelzijdig en uniek product. Naast een lichte, delicate smaak met verfrissende exotische tonen, is de drank rijk aan waardevolle organische stoffen die aanzienlijke voordelen voor ons lichaam hebben. Voedingswaarde Laat ons om te beginnen de chemische samenstelling van het product onderzoeken. Volgens de USDA-voedingsdatabase bevat 100 g van de drank: eiwitten - 2,29 g; vetten - 23,84 g; koolhydraten - 3,34 g.

Lees Verder