Eendras

Veel tuinders en mensen met privépercelen, die thuis dieren fokken. In het bijzijn van een voldoende foerage-basis om deel te nemen aan de veeteelt is helemaal niet moeilijk, vooral omdat de voordelen van een dergelijke bezetting aanzienlijk zijn. Je hebt niet alleen feitelijk vlees vrij, maar je weet ook alles over de herkomst ervan.

Lees Verder

In elke privésector is er een kippenhok waar kippen leven. Maar velen geloven dat kippenvlees elke dag is geworden, maar eendvlees wordt als een delicatesse beschouwd. Vrijwel elke boer probeert zijn huiseenden te laten groeien. Als u op de juiste manier een keuze maakt voor het fokken van een of ander ras van eenden, kunt u uw tafel heel goed voorzien van smakelijk vlees en ook zeer goed geld verdienen door ze te verkopen.

Lees Verder

Vandaag bieden we aandacht aan de blauwe favoriet die veel voorkomt bij boeren in het ras van tamme eenden: maak kennis met de onderscheidende kenmerken van een eend, een beschrijving van de verdiensten ervan en verschillende foto's. The Blue Favourite is een ras van eenden dat onlangs op de markt is gekomen en een bijzondere populariteit heeft verworven bij boeren.

Lees Verder

Bashkir-eend wordt beschouwd als een van de beste rassen van eieren en vlees. Bovendien is het niet pretentieus in de zorg, is het goedkoop en wordt het gekenmerkt door sterke immuniteit en uithoudingsvermogen. De eigenaardigheden van het kweken van de Basjkische eenden, de voor- en nadelen ervan zullen in dit materiaal worden besproken. Rasbeschrijving Ontmoet het gevogelte met een korte beschrijving.

Lees Verder

Het onderwerp van het artikel van vandaag is de Star-53 vleeskuikeneend, die ook wel de "Pekingeend" wordt genoemd. Dit is een geweldig alternatief voor de gewone eenden, want de neiging om naar een gezonde levensstijl te gaan, moedigt ons aan om vet voedsel te weigeren. Pekingeend geeft een grote hoeveelheid smakelijk, maar niet vet vlees, wat verschillende voedingskwaliteiten zijn.

Lees Verder

Als u nieuw bent in de pluimvee-industrie en besluit om uw ervaring met het fokken van eenden te starten, is "peking" de beste optie om te beginnen! Dit is een vrij oud, bewezen ras van vlees gevogelte, dat met succes wordt gebruikt in de fokkerij voor het fokken van steeds meer nieuwe soorten.Deze eenden worden overal op zowel industriële schaal als in kleine boerderijen gekweekt en hebben een goede bekendheid verdiend dankzij zijn pretentie, snelle groei en zeer smakelijk en uitgebalanceerd vlees.

Lees Verder

De Gogol-eend is een vogel van de eendenfamilie met een vrij grote leefomgeving en heldere externe gegevens, waarvoor hij wordt beschouwd als een van de kleurrijkste soorten in zijn familie. Waar deze vogel zich vestigt, waar hij zich mee bezighoudt en wat de kenmerken van zijn manier van leven zijn - deze en andere kwesties zullen verder in het artikel worden behandeld. Beschrijving en kenmerken van de soort De gemeenschappelijke Gogol is een middelgrote duikeend met opvallende uiterlijke kenmerken.

Lees Verder

Vindt de eigenaar van elke boerderij het eerder te laat om te beslissen over de vraag welk type pluimvee licht is en economisch in teelt en onderhoud. En als u al kippen heeft of had, zijn kalkoenen, ganzen, eenden, met name vertegenwoordigers van het Basjkir-ras, ook een goede optie voor vlees- en eiproducten.

Lees Verder

Hybride pluimvee rassen zijn afgeleid om de prestatie-indicatoren te verbeteren, om de verdiensten van verschillende rassen te combineren, om de nadelen te verzachten. Dit artikel is gewijd aan de Mulard-hybride, daarin zullen we kennis maken met de geschiedenis en beschrijving van het ras, evenals de geheimen van het kweken. Rasgeschiedenis Het woord "mulard" is geleend van de Engelse taal en komt van de namen "Barbarijse eenden" en "wilde eend", wat muskuseend en wilde eend betekent.

Lees Verder

Blagovarskaya-eend is een vogel, die niet alleen elke tuin siert met zijn aantrekkelijke uiterlijk, maar ook in staat is om te behagen met een groot aantal eieren en smakelijk vlees. Eenvoudige inhoud en weinig eisen maken het een goede aanvulling voor boeren en landbouw. Een kalm karakter, goede productiviteit, weerstand tegen ziekten - dit alles maakt de eend tot een prachtig gevogelte.

Lees Verder

Het woord "vleeskuikens" roept kippen onmiddellijk op, maar eenden hebben ook vroege rassen. Een daarvan is de sneeuwwitte eendenagidel. Vertegenwoordigers van deze cross-country groeien goed op boerderijen en thuis. Beschrijving en onderscheidende kenmerken van het ras Vleeskuikeneend agidel, afgeleid van een combinatie van verschillende rassen, combineert hun belangrijkste voordelen.

Lees Verder

De buitengewoon mooie Amerikaanse eend Cayuga is een frequenter van verschillende internationale landbouwbeurzen. En dit is niet verrassend, omdat het unieke zwarte verenkleed met een groenachtige tint en uitgesproken metaalglans het uniek maakt bij andere rassen. Het uiterlijk is echter niet het enige voordeel van de vogel, het heeft ook hoge productiviteitsniveaus, het is uitstekend gedragen en het vlees heeft een delicate, delicate en heerlijke smaak.

Lees Verder

Bij het besluiten om eenden te fokken, is het in de eerste plaats noodzakelijk het ras te bepalen, omdat afhankelijk van de regio niet elke soort zich goed voelt. Cross Temp is een prachtige, sneeuwwitte vertegenwoordiger van de eendenfamilie, die zich geweldig voelt op het grondgebied van Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland.

Lees Verder

Soms wordt de keuze van het ras voor het fokken van dieren een probleem, omdat er in de wereld ongeveer 84 zijn. We adviseren om de doelstellingen van de inhoud van vogels duidelijk te definiëren. Als het belangrijkste doel is om vlees te krijgen, dan is het de moeite waard om uit vleesrassen te kiezen. Als je eieren wilt krijgen van vogels, moet je naar de eierrassen kijken.

Lees Verder

De laatste jaren is de belangstelling voor het fokken van ongebruikelijke Indiase hardloopeenden bij onze boeren en pluimveehouders aanzienlijk toegenomen. En dat is niet verwonderlijk, want de vogel heeft een prachtige eierlegger en staat bekend om zijn uiterst smakelijke, sappige en mals vlees. Het fokken van eenden is echter alleen succesvol als bepaalde regels en voorwaarden worden nageleefd.

Lees Verder

Slachtkippen worden kunstmatig gefokte hybride hybriden van dieren genoemd die tot de vleesrichting behoren. Vleeskuikens, zoals kippen, worden snel zwaarder, waardoor 1,5 maand na de aankoop van dagelijkse eendjes een volwassene met een maximaal gewicht kan komen. Vervolgens zullen we het hebben over de keuze van jonge slachtkuikens en het creëren van de noodzakelijke voorwaarden voor het onderhoud ervan.

Lees Verder

Er is een categorie vogels die niet wordt gefokt voor vlees of eieren, maar vanwege hun luide en tochtige stem - dit zijn eendeenden. Ze zijn assistenten van jagers bij het vangen van wilde eenden, en trekken ze aan met geluidssignalen. Laten we meer leren over hoe je zulke vogels kunt kiezen, verzorgen en fokken.

Lees Verder

Niet alleen in pluimveebedrijven, maar ook op veel werven samen met kippen bevatten vaak eenden. De verscheidenheid aan rotsen is erg groot. In dit artikel zullen we praten over de grijze Oekraïense eend. De oorsprong van de grijze Oekraïense eend Deze eend dankt zijn oorsprong aan de specialisten van het Oekraïense onderzoeksinstituut voor pluimveehouderij.

Lees Verder

Populair bij pluimveehouders zijn vleeskuikens. Ze winnen snel massa, hoeven niet veel in de inhoud van deze vogels te investeren, ze geven waardevol en smakelijk vlees. Laten we eens nader bekijken welke gemeenschappelijke soorten vleeskuikens eenden zijn, hoe ze te kweken en op de juiste manier voor hen te zorgen.

Lees Verder

Tegenwoordig zijn er in de wereld volgens de statistieken gepubliceerd door de VN 84 rassen van tamme eenden. Ze zijn allemaal verdeeld over 3 gebieden: vlees, vlees, eieren en eieren. De pluimveehouder moet een ras voor huishoudelijk gebruik kiezen op basis van zijn doelen - het verkrijgen van vlees, vlees en eieren, of alleen eieren. We willen u voorstellen aan de vertegenwoordiger van de vleessoort - Hongaarse eend.

Lees Verder