Cipres

Cypress is een uitstekende "bosvervanger", die zowel in de kamer als op de site kan worden gekweekt. De geur die van deze kleine boom komt, herinnert aan wandelingen in de frisse lucht in naaldbossen. Cypress - een groenblijvende plant, een vertegenwoordiger van het geslacht Cypress. Het heeft twee kronen: uitgestrekte en piramidale.

Lees Verder

Naaldplanten er is een plaats in elk landschapsontwerp. Het hele jaar door verliezen ze hun decoratie niet en zijn ze verrukt van groene takken en een delicaat aroma. Onder de grote verscheidenheid aan soorten en variëteiten, zoekt elke tuinman naar iets unieks, unieks. Dat is wat cypress is. Op de binnenplaats van een woonhuis is de boom geschikt voor enkele beplanting, versier de rotstuin en creëer een prachtige compositie met andere culturen.

Lees Verder

Vrijwel alle coniferen zijn groenblijvend, en daarom zijn ze zo geliefd en populair bij landschapsontwerpers. Hoog en dwerg, piramidevormig en kegelvormig, met naalden en bladverliezende planten - deze planten zullen elk park, tuin of buitenwijk versieren. In dit artikel leer je wat coniferen en hun soort zijn.

Lees Verder