Cyclamen

Cyclamen (Cyclamen - uit het Grieks, Cyclos - cirkel) - een meerjarige kruidachtige kamerplant van de familie Primula (Latijn, Primulaceae). Het vaderland van cyclamen is Midden-Europa en Klein-Azië. Onlangs hebben plantkundigen nieuwe plantensoorten aangetroffen aan de oevers van de Middellandse Zee, de Kaspische Zee en de Zwarte Zee.

Lees Verder

De slaapkamer is een zeer intieme plek die een speciale sfeer vereist, degene waar je in wilt duiken door naar je persoonlijke hoek te gaan. Bedden, kledingkast en ander meubilair zijn hiervoor niet voldoende, en u zult een slaapkamer moeten planten. In dit artikel vertellen we je welke planten in de slaapkamer kunnen worden bewaard en hoe je ze goed kunt verzorgen.

Lees Verder

Het koude seizoen brengt altijd ziekten en zelfs epidemieën met zich mee. We moeten medicijnen kopen bij de apotheek, die nu vrij duur zijn. Je kunt echter de recepten van de traditionele geneeskunde gebruiken, die al duizenden jaren de wijsheid heeft bewaard en zelfs nu, in de eeuw van de farmacologie, deze genereus met iedereen deelt.

Lees Verder