Cherry Orchard

Ik weet het niet van je, maar ik heb maar één gedachte over deze sappige bes van deze zomer, er is een overweldigende wens om het te proberen. Er zijn veel verschillende soorten zoete kers: van lichtrood? tot licht bordeaux en geel. Cherry, die vandaag een gast is van ons onderwerp, wordt afgekort als Valeria onder de mensen.

Lees Verder

Waarschijnlijk weten maar weinig liefhebbers van de vruchten van deze prachtige zuidelijke schoonheid dat er meer dan een paar duizend soorten zoete kersen in de natuur zijn. Bovendien neemt dit cijfer elk jaar toe. Daarom heb je alle kans om precies het soort zoete kers te kiezen dat goed groeit in jouw regio, rekening houdend met alle klimatologische en grondkenmerken.

Lees Verder

Sprekend over de beste variëteiten van kersen, is het noodzakelijk om het Iput-ras te noemen. Goede zorg is gegarandeerd om ons geurig, smakelijk fruit te geven. Wij bieden geïnteresseerde lezers om deze variëteit meer in detail te beschouwen. De zoete variëteit Iput verwijst naar winterharde, skoroplodny-variëteiten met een gemiddelde opbrengst en vroegrijp fruitrijping.

Lees Verder

Elke tuinman probeert in zijn tuin alleen de beste soorten tuinbomen te planten om te genieten van overvloedige en smakelijke gewassen. De smaak en kleur van alle voorkeuren zijn echter anders. Daarom zullen we u, om uw kennis van kersen uit te breiden, kennis laten maken met de uitstekende variëteit van deze tuinboom - "Bullish Heart".

Lees Verder

Het rijpen van kersenbessen vindt meestal plaats in de tweede helft van juni. Vanwege de korte houdbaarheid van deze bessen is het in latere maanden niet mogelijk om smakelijke vruchten te eten. In dit geval, zal elke kersenrassen "Regina", die behoort tot de late rijping variëteiten. We onthullen alle geheimen van deze prachtige variëteit en maken kennis met de regels van de aanplant.

Lees Verder

Onder de vele variëteiten van zoete kers "Bryansk Pink" neemt een speciale plaats in. Deze variëteit verscheen niet zo lang geleden in het Russische staatregister, maar dankzij de smaak van het fruit en hun uiterlijk, is het tegenwoordig te vinden op veel sites van amateur-tuinders. We zullen u meer vertellen over de functies en hoe u een boom plant en verzorgt.

Lees Verder

Kersen kunnen niet opscheppen over de grote afmetingen van hun fruit, net als de andere steenfruit. Er zijn echter onder de zoete variëteiten dergelijke variëteiten, die in de intraspecifieke vergelijking bijna reuzen zijn. Onder deze is het de moeite waard om de variëteit "Krupnoplodnaya" zoete kers te onthouden, waarvan de naam voor zichzelf spreekt.

Lees Verder

Deze variëteit aan zoete kersen lijkt erg op zijn ouder - zoete kers "Pink Bryansk", maar er zijn nog steeds veel verschillen. En als u besluit om een ​​zoete kers op uw perceel te planten, is het erg belangrijk om alle details te weten over het fruit, de boom, de scheuten, de voor- en nadelen van de variëteit. Overweeg daarom in detail de variëteit "Revna" en leer meer over de kenmerken van het planten van zaailingen en boomverzorging.

Lees Verder