Bloemkool

Het kweken van bloemkool in huistuinen is niet zo populair als het kweken van gewone witte kool. De reden voor deze situatie is in grotere mate het gebrek aan kennis van tuinders over de mogelijkheid om dergelijke kool te laten groeien in omstandigheden met een koel klimaat en onwilligheid om voor de gek te houden met een onbekende plant.

Lees Verder

Het kweken van een plantaardige bloemkool is niet zo eenvoudig in onze klimatologische omstandigheden. Maar als je de kenmerken kent van de zorg ervoor en alle noodzakelijke technologieën voor planten en groeien in acht neemt, kun je jezelf en dierbaren met de mooiste, smaakvolle en gezonde kool behagen. De beste variëteiten van bloemkool Bloemkool is rijk aan vitamine C, A, B, E, D, K, H, U en componenten zoals aminozuren, koolhydraten, zetmeel, vezels, pectinen, organische zuren, natuurlijke suikers, eiwitten, meervoudig onverzadigde zuren, biotine, purine verbindingen.

Lees Verder

Kool is al lang bekend bij de mensheid en is een van de meest geconsumeerde voedingsmiddelen. In de natuur zijn er meer dan vijftig soorten van deze groente. Met de meest populaire koolsoorten worden hun foto's en namen in dit artikel geïntroduceerd. Белокочанная De meest bekende en populaire cultuur op onze breedtegraden.

Lees Verder

Bloemkool is een kruisbloemige groente. De naam komt niet van het feit dat het gekleurd is, maar omdat het uit bloeiwijzen bestaat. Het wordt ook "krullend" genoemd, omdat de vorm van dit type kool echt bijzonder is. Over de voordelen van bloemkool voor het lichaam voor een lange tijd niet beweren, dus vandaag neemt het een welverdiende plaats van eer in de dagelijkse voeding.

Lees Verder

De meest elegante groente in onze tuin is bloemkool. Haar bloesems zullen elk gerecht versieren, vooral in combinatie met broccoli. En het is zelfs niet de moeite waard om te praten over de geweldige smaak en voordelen van deze groente, want deze bevat vele malen meer bruikbare elementen dan zijn eiwitrelatie. Na een goede oogst wil ik het zo lang mogelijk houden.

Lees Verder

De pittige, lichtjes kruidige smaak van bloemkool in Koreaanse stijl is een perfecte aanvulling op het vlees- of visgerecht, dus heel weinig mensen zullen weigeren een pot van deze knapperige salade in de winkel te bewaren. Het is tenslotte niet alleen smakelijk, maar ook nuttig: gekrulde bloeiwijzen bevatten veel vitamines en micro-elementen, en regelmatig gebruik van bloemkool draagt ​​bij tot gewichtsverlies, verbetert de spijsvertering en de hartfunctie en zorgt ook voor de preventie van kanker.

Lees Verder