Wortel variëteiten

Wortelen "Shantane 2461" behoort sinds lange tijd tot de beste cultivartypes. Met de kwaliteiten van een leider heeft deze variëteit alle kenmerken van een herkenbaar product opgenomen: een aangename smaak en aroma, een mooi uiterlijk, een hoge opbrengst, veelzijdigheid in gebruik. In dit artikel zullen we kijken naar de eigenaardigheden van zorg, beschrijving van de variëteit, voor- en nadelen van de Franse gast.

Lees Verder

Wortel "Nantes" - bijna 80-jarige patriarch, die zich heeft bewezen in de ruimtes van de voormalige Sovjet-Unie. De variëteit werd verkregen door Sovjet-fokkers in de jaren 40 van de vorige eeuw. Deze wortel werd geplant in het zuiden van Krasnodar en in de bedden van de regio Irkoetsk - en overal was het een plezier voor de tuinders met constante opbrengst.

Lees Verder

Wortelen met een ongewone violette kleur worden momenteel steeds populairder. Laten we proberen uit te zoeken wat, afgezien van de kleur van de wortel, het verschilt van de klassieke soorten wortels, die nuttige en mogelijk onaangename eigenschappen hebben. Beschrijving Vanuit het oogpunt van plantkunde behoren paarse wortels tot dezelfde ondersoort als de gebruikelijke wortel (Daucus carota subsp.

Lees Verder

Vandaag zullen we je laten kennismaken met een mooie variëteit van late wortels genaamd "Queen of Autumn". Er zijn veel variëteiten die veel positieve eigenschappen hebben, maar de "Queen of Autumn" wordt beschouwd als een van de besten om te groeien in een warm en gematigd klimaat. Je leert hoe je goed kunt zaaien dat je wortels nodig hebt voor een goede groei en ontwikkeling, en krijgt ook een uitputtend kenmerk van de variëteit.

Lees Verder

Elk stelt zijn eigen eisen aan de kwaliteit en eigenschappen van de groente: smaak is belangrijk voor iemand, kwaliteit houden is belangrijk voor iemand, vorm en rijke kleur voor iemand. Dit alles - de criteria waarmee u kunt navigeren door een cijfer te selecteren. Alle soorten wortelen behoren tot acht hoofdvariëteiten: "Amsterdam", "Nantes", "Flaccus", "Shantenay", "Berlikum", "Mini-wortels", "Parijse wortel" en overgangsvariëteiten van wortel.

Lees Verder

Wortelen zijn een favoriete, populaire en gezonde groente. Tegenwoordig zijn er veel variëteiten met verschillende kenmerken. In het artikel zullen we het hebben over de wortelvariëteit Tushon, we zullen de beschrijving, tips over zaaien en verzorgen geven, een foto van wat zal groeien als alle aanbevelingen worden opgevolgd. Omschrijving en foto "Tushon" is een vroegrijpe variëteit van wortels.

Lees Verder

Wortelen "Canada F1" is al in veel persoonlijke percelen beschikbaar, omdat het ras, zoals beschreven, een uitstekende smaak combineert met opbrengst en ideaal is voor het klimaat en de bodemgesteldheid van de middelste zone. En zelfs tuiniers met veel ervaring zullen deze wortel een goede aanvulling vinden voor andere aanplantingen in hun tuinen.

Lees Verder