Struik

Thuja is een vertegenwoordiger van gymnosperm-coniferen uit de familie van Cypress. In de natuur groeien ze tot 7-12 m hoog. Hun thuisland wordt beschouwd als Japan en Noord-Amerika. Deze kamerplant is perfect als een geschenk of gewoon als decoratie voor de nieuwjaarsvakantie. Van naaldhout thuja huis is de minst veeleisende en zal u jarenlang verrassen.

Lees Verder

Lijsterbes - bomen of struiken van de appelboomstam van de Rosaceae-familie. Er zijn meer dan 100 soorten lijsterbes, het verspreidingsgebied van de planten is Europa, Azië en Noord-Amerika. Scarlet Rowan Large Een prachtige boom of struik met een opengewerkte, breed uitspringende brede pyramidale kroon, een dicht wortelgestel en een hoogte van 5-10 m.

Lees Verder

Wilg - een loofboom of een struik, groeiend hoofdzakelijk in gematigde klimaten. Er zijn enkele soorten in de tropen en zelfs buiten de poolcirkel. Archeologen hebben afdrukken gevonden van wilgenbladeren op de krijtachtige sedimenten die ouder zijn dan enkele tientallen miljoenen jaren. Willow is lang gebruikt als een sierplant, de meest bekende soort wilg zal worden overwogen in dit artikel.

Lees Verder